MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pereira: "Yolun başındayız"

Sarı-lacivertli ekibin hocası Pereira, mağlubiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
06.08.2015 10:01

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Tur rövanş mücadelesinde Shakhtar Donetsk'e 3-0 kaybetmesinin ardından Vitor Pereira, mağlubiyetten kendine de pay çıkardı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Portekizli hoca, "İki durum vardır: bir yapamamak bir de denememek. Biz bugün denedik ama başaramadık. Shakhtar girdiği pozisyonları değerlendirdi. Biz ise atamadık" dedi.

Maçın zorluğuna değinen Pereira, "Bu maçın zor olacağını biliyorduk ama cesur bir oyun oynadık. Bizim için yol yeni başlıyor. Şunu söylemeliyim ki ben galibiyet hocası değilim. Kaybettiğimizde de payıma düşeni kabul ederim. Artık önümüze bakmalıyız. Avrupa Ligi başlayacak. Tekrar belirtmeliyim, biz yolun başındayız." ifadelerini kullandı.

Saha içinde yaşanan gerginlik hakkında ise Pereira, "Ben tribüne gönderildikten sonra takımın konsantrasyonunu kaybettiğine inanmıyorum. Hakemin haksız bir karar verdiğini düşünüyorum ama bu konuya çok fazla girmek istemiyorum. Takımın bu sebeple kaybettiğini düşünmüyorum." dedi.

Shakhtar Donetsk'in Fred'i oynatması hakkında konuşmayacağını dile getiren Pereira, "Ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Benim görevim takımı hazırlamak ve sahaya sürmek. Bu konu kulübün hukuk departmanını ilgilendirir." dedi.

Portekizli hoca son olarak, "4 haftadır çalışıyoruz. Taraftarların üzgün olduğunu biliyorum ama biz de üzgünüz. Önümüzde uzun bir yol var. Maalesef Şampiyonlar Ligi'nde devam edemiyoruz. Ama inanıyorum ki hem Avrupa Ligi'nde hem de ligde iyi işler yapacağız." ifadelerini kullandı ve sözlerine son verdi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri cuma günü belli olacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0