MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Performansı değil, ruh hali önemli"

Ntvspor yorumcularından Bağış Erten, Markaj Dergisi'ne verdiği röportajda Beşiktaş'ın Ricardo Quaresma transferiyle ilgili çarpıcı sözler sarf etti.
18.08.2015 17:51

İşte Bağış Erten'e sorulan sorulan Ricardo Quaresma sorusu ve çarpıcı cevabı:

Ricardo Quaresma geçtiğimiz sene gerek Bayern Münih maçında gerekse diğer maçlarda müthiş performans sergiledi ve adeta eskiye dönüş sinyali verdi; ancak Porto gibi bir ekolün Quaresma’yı bu kadar düşük bir bonservisle gözden çıkarması bize biraz garip geldi, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Beşiktaş, bu transferi yaparken bunları düşünmedi mi?

"Güzel soru; ama galiba bir yaş meselesi var. İkincisi Porto, daha sonra değerlenmeyecek oyuncularla sistematik olarak pek ilgilenmiyor. Aldıkları oyuncular daha sonra değerlenip bir yerlere gitsin gözüyle bakıyorlar ve Quaresma onlardan biri değil. Beşiktaş’a gelmek istemesi de o kadar şaşırtıcı değil. Sezon içinde alacağınız hiçbir oyuncunun önceliği fedakârlık değil, paradır. Burada bir sorun yok. Burada sorun, hangi Quaresma’nın geldiğidir. Önceki dönemde Beşiktaş’ta oynayan Quaresma mı geldi, yoksa geçtiğimiz sezon Porto’da oynayan Quaresma mı? Bu kararı performansına bakarak değil, ruh haline bakarak veririz. Buradaki algısı nasıl? Onu gördükten sonra konuşalım."

Röportajın tamamı: http://markajdergi.com/yazilar-2/sayi-05-agustos-2015/roportaj-bagis-erten/

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0