MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4246
EURO
34.6533
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PLASTİKLERİNİZİ ÇEVREMİZE ATMAYIN

İnanılır gibi değil -- batı hükümetleri milyonlarca tonluk plastik atığı geri dönüştüreceklerine, gelişmekte olan ülkelere boşaltıyorlar!
Plastik bağımlılığımız balinaları, kaplumbağaları ve denizlerin diğer muhteşem varlıklarını öldürüyor -- bununla da kalmayıp plastik çöplerin atıldığı yerlerdeki topluluklara da zarar veriyor.
 
untitled-1.jpg

Hepimiz cennet gibi sahillerin plastik atığa boğulduğunu gösteren fotoğrafları görmüşüzdür ama eminim hiçbirimiz bu plastiklerin Avrupa’dan, ABD’den ve Kanada’dan geldiğini bilmiyorduk! Şu anda, bu skandala bir çözüm bulma amacıyla Cenevre’de düzenlenen zirvede plastik atıkların, bunları işleyemeyen ülkelere ihracının durdurulup durdurulmayacağına karar verilmek üzere.

Bu fikir büyük destek görüyor ama dev şirketler ve Trump yönetimi gibi güçlü hükümetler bunu önlemeye çalışıyorlar. Fikrin savunucularıysa kitlesel bir halk desteğinin büyük fark yaratabileceğini söylüyorlar. O yüzden acilen tek ve açık bir mesaj verelim: plastiklerinizi yeryüzü cennetine atmaktan vazgeçin!
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0