MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5201
EURO
34.7225
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Podolski ayrılıyor mu?

ABD 1. Lig MLS ekiplerinden Toronto FC’ye yakınlığıyla bilinen Toronto Sun gazetesi, Alman golcü Lukas Podolski’nin sezon sonunda MLS yolcusu olacağı iddialarını yalanladı.
14.03.2016 12:09
Daha önce Lukas Podolski’nin sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacağını iddia eden Alman Express gazetesi, Alman golcünün yaz transfer döneminde MLS takımlarından Toronto FC’ye transfer olacağını açıklamıştı. Alman Express gazetesi, Toronto FC’nin Alman golcüye 4 yıllık 36 milyon dolarlık bir sözleşme teklifinde bulunduğunu iddia etmişti.

Toronto FC’ye yakınlığıyla bilinen Toronto Sun gazetesinde yayınlanan haberde, Lukas Podolski’nin MLS’e transfer olacağı iddiaları yalanlandı.

Haberde, kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre Podolski’nin Toronto’nun transfer gündeminde olmadığı ve takımın “Bütçe dışı yıldız” kuralına dahil olan 3 yıldız isme sahip olmasından dolayı Podolski’yi kadrosuna katamacağı belirtildi. Ayrıca, sık sık sakatlanan ve 30 yaşına gelen Lukas Podolski’ye 4 yıllık 36 milyon dolar vermenin absürt olacağı da haber de her aldı. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0