MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Polat: O ismi barındırmayacağım

Galatasaray yönetimi içinde çatlak seslerin çıkması Adnan Polat'ı çılgına çevirdi... Başkan 'gemi su alıyor' diyen yöneticiyi arıyor!
27.11.2010 13:38

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 'Artık gemimiz su alıyor' deyip ortalığı karıştıran yönetici için “O kişiyi aramızda barındırmayacağız” dedi.

Son dönemde sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray’da, özellikle yönetim içinde büyüt çatlaklar olduğu iddiaları ortaya atılıyordu.

Son olarak adının açıklanmasını istemeyen bir yöneticinin Galatasaray'daki gelişmelerden hoşnutsuzluğunu ortaya çıkaran sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü...

Adının verilmesini istemeyen bir yönetici, yönetim içinde büyük sorunlar olduğunu ve geminin su aldığını belirtip; "Artık bizim gemi su alıyor. Hani lastik bot patlar, plastik bantla yapıştırırsınız ya! Bizim yönetimin durumu bu. Kısa zaman sonra o patlak su almaya başlar. Çünkü Başkan Polat ile 2. Başkan Helvacı'nın arasındaki görüş ayrılığı düzelecek gibi değil. Artık birbirlerini sevip, saydıklarını da sanmıyorum."

"O gece toplantı sonrası birlik bereberlik resmi verildi ama hikaye. Herkes birbirine girmiş durumda. Yiğit Şardan ayrı bir alem sanki gizli başkan. Mehmet Helvacı ayrı bir alem. Cemal Özgörkey kırgındı ve ayrıldı gitti. Başkan Cemal Özgörkey'e de ayıp etti. Görevini askıya aldı. Özgörkey'e başka bir yetki, görev verilip, gönlü alınabilirdi. Başkan bunu yapmadı. Haldun Üstünel ile Ali Haşhaş arasında soğukluk oldu. Başkan bu ikisinin arasını bulacağı yerde adeta onları daha da kışkırttı. Rijkaard'ın listesindeki bir numaralı isim Stoch'du. Haldun'un transferi bitirmesi an meselesiydi ama başkan sanki o transferin bitmesini istemedi. Sonra Haldun gitti, sonra da Cemal. Başkan bizi birarada tutmak ve reislik yapmak için gereken gayreti göstermedi. İki önemli adamı Haldun ve Cemal'i kaybettik, yönetim olarak zayıfladık."

O KİŞİ ARAMIZDA BARINDIRMAYACAĞIZ!

Adnan Polat, işte bu yaşananlara adeta isyan etti. Polat, söylenenlerin tamamen hayal ürünü olduğunu belirtirken, “O kişiyi bulursak tabii ki içimizde barındırmayacağız. Anlamıyorum, hafta sonunda büyük bir derbi oynayacağız. Bu maç öncesinde böyle bir uydurma senaryo nasıl yazılabilir” dedi.

SONUNA KADAR GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Son günlerde şahsına yönelik saldırılar olduğunu belirten başkan, “Unutmasınlar, bana yapılan her saldırı Galatasaray’a yapılıyor demektir. Daha 3 gün önce Mehmet Helvacı’yla nasıl olduğumuzu sen de gördün. Böyle bir şeyin yaşanmadığına siz tanıksınız” ifadelerini kullandı.

Adnan Polat, son olarak Galatasaray’ı karıştırmak isteyenlere seslenerek, “3 sene önce nerelerdeydiniz? Görülüyor ki imza attığımız icraatlarla ekonomik gelişmemiz büyüdükçe, birilerinin ağızlarının suyu akmaya başladı. Hiç kimse heveslenmesin, sonuna kadar görevimin başındayım” dedi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0