MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Polat'ın rüyası: Ronaldinho!

Başkanın Ronaldinho aşkı oyuncuyu TT Arena’da görme arzusuyla depreşti; en yakın dostuna "Bu iş olur mu?" diye sordu, "İmkansız" cevabını aldı. Ama inada bindirdi, "Neden olmasın, gelirse hiç şaşırmayın" mesajını verdi!
12.07.2010 15:53

Galatasaray’da dev projeler süredursun, başkan Adnan Polat transferde de bir rüyayı gerçekleştirmenin peşine düştü. Polat, dünyanın en ünlü yıldızlarından biri olan Brezilyalı Ronaldinho’yu transfer edebilmek adına yoğun günler geçiriyor. Yeni sezonun ikinci yarısıyla birlikte maçlarını Türk Telekom Arena Stadı’nda oynamaya başlayacak olan Cimbom’da başkanın en büyük rüyası, bu statta dünyanın en büyük futbolcularından 1-2’sini sahneye çıkarmak. İşte bu amaçla Galatasaray Başkanı’nın hedefindeki ilk isim Ronaldinho.

Bu arzusunu yönetimden sadece 2 kişiyle paylaşan Polat, “Olabilir mi?” sorusuna anında “İmkansız gibi bir şey başkan” cevabını aldı. Ancak başkan buna rağmen vazgeçmedi, “Neden olmasın, gelirse de hiç şaşırmayın” diyerek, planını gizlice uygulamaya soktu. İlk iş olarak bir menajere sambacıyla ilgili yetki verdi, bizzat araştırmalara da koyuldu. Öncelikle gelebilir miydi, gelirse bonservisi ne tutardı, kendisi ne kadar isterdi!..

BAŞ BAŞA YEMEK BİLE YEDİLER
İşte bu gelgitler arasında yoğunlaşan Adnan Polat, herkesten gizli bir buluşma da gerçekleştirerek Ronaldinho’yla Avrupa’nın ünlü restoranlarından birinde baş başa yemek yedi. Yıldız oyuncuya TT Arena’dan bahsetti, türkiye’deki potansiyeli, Galatasaray’ı ve hedeflerini anlattı, sonunda konuyu “Gelir misin?”e bağladı. Başkanın aldığı cevap hiç de umutsuz değildi. İşte bu olumlu gelişme transfere ivme kazandırdı, Polat Ronaldinho’yu Arena Stadı’na çıkarmak için yolun yarısına geldi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0