MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4943
EURO
34.7359
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Quaresma derbide oynayacak mı?

Teknik Direktör Şenol Güneş, savunma yönü daha güçlü olan Oğuzhan'ı sahaya sürecek, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma hamle oyuncusu olacak.
27.09.2015 15:49
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, forvet hariç kadroya neredeyse son şeklini verdi. Bugünkü maçta sakatlıktan dönen Oğuzhan’ı, ilk onbirde oynatmayı planlayan Güneş, Quaresma’yı ise ikinci yarıda hamle oyuncusu olarak kullanacak.

Siyah-beyazlı ekibin hocası forvet için kararını maç günü verecek. Hem Mario Gomez hem de Cenk Tosun’un antrenmanlarda çok iyi performans sergilemesi nedeniyle bu konuda tercih sıkıntısı yaşayan Güneş, maç sabahı yapılacak taktik toplantısında forveti açıklayacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in kafasını hafta içinde karıştıran bir başka gelişme olan Lazar Markovic’in karşısında ise Dusko Tosic görev alacak. Sol bek için İsmail ve Motta’yı da antrenmanlarda deneyen Güneş’in, Tosic’te karar kıldığı bildirildi. Tecrübeli çalıştırıcı, sol açıkta oynayacak Olcay Şahan’ı ise, Markoviç karşısında Tosiç’i yalnız bırakmaması konusunda uyardı.

Atiba’ya yardım

Kritik bir maç olması nedeniyle geçmiş maçlarda olduğu gibi fazla hücumcu oynatmak istemeyen Şenol Güneş, bu nedenle Quaresma’yı keserek Oğuzhan Özyakup’u kadroya alacak. Atiba ile birlikte ön libero görevini yerine getirecek olan Oğuzhan’ın önünde ise Sosa yer alacak.

* * *

13 bin bilet

Haftanın en önemli maçını oynamalarına rağmen, bilet satışlarından memnun olmayan Beşiktaş Yönetimi, dün akşam saatlerine kadar yaklaşık 13 bin bilet satabildi. Daha önce 17 bin kombine satışı yapan siyah - beyazlı yönetim, maç gününde de satış yapılacak olması nedeniyle biletli taraftar sayısının 15 bin olmasını bekliyor. Kombineleri de göz önünde bulundurarak seyirci ortalaması tahmini yapan Beşiktaş Yönetimi’nin, bugün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 30 bin seyirci beklediği öğrenildi.

Duran top organizasyonu
Derbinin son taktik antrenmanını dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı bir şekilde gerçekleştiren Beşiktaş, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Güneşli’deki Wyndham Otel’de kampa giren siyah - beyazlı futbolcuların taktik idmanında bir hayli hırslı oldukları bildirildi. Derbinin taktiğini tam saha çift kale maçta deneyen Beşiktaşlı oyuncular ardından duran top organizasyonları üzerinde çalıştı. Siyah-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise şut ve serbest vuruş çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmandan önce Quaresma’nın 32. doğum günü kutlandı. Kendisi için hazırlanan pastayı kesen ve kısa bir konuşma yapan yıldız futbolcu, “Derbiyi kazanalım ve şampiyon olalım” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0