MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

QUARESMA, KREDİSİNİ TÜKETTİ...

Malmö maçının ardından BB Erzurum sınavında da adeta kendini attıran Ricardo Quaresma için Şenol Güneş “Gidebilir” raporunu verdi. Yönetim de düğmeye bastı
Ali AYDIN / Beşiktaş’ta gündem Ricardo Quaresma. BB Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı kartla sabırları taşıran tecrübeli yıldız, Şenol Güneş'teki kredisini de tüketti.

Ailesinin Portekiz'e dönmek istemesi nedeniyle bir süredir ayrılacağı belirtilen Q7 ile ilgili görüşünü bildiren Güneş, “Gidebilir” dedi, kafa karışıklığı yaşayan bir oyuncunun uzun vadede verimli olamayacağına inandığını bildirdi.

Tecrübeli hocanın bu kararında Quaresma'nın, Malmö ve Erzurum maçlarında gördüğü kırmızı kartlar etkili oldu.

Siyah-beyazlılar 10 kişi kaldığı iki mücadelede önce Avrupa Ligi defterini kapattı, önceki gün de şampiyonluk şansını zora soktu.

1 MİLYON EURO İSTİYOR

Yönetim de Q7 ile yapılan görüşmeleri hızlanırdı. Beşiktaş kurmayları, 1 milyon Euro'luk birikmiş alacağının ödenerek bonservisinin verilmesini isteyen Quaresma ile pazarlıkta.

Söz konusu teklife uzak duran yöneticiler, 2020'ye kadar kontratı devam eden ve yıllık 2 milyon Euro kazanan oyuncuya 500 bin Euro ödeyerek orta noktayı bulmaya çalışıyor.

Anlaşma sağlanamazsa Quaresma'nın takımda kalma ihtimali de var.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0