MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5633
EURO
34.7694
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

QUARESMA ÖNEMLİ BİR TRANSFER

İbrahim Üzülmez taraftarın kendisine 'Deli' lakabı takmalarından rahatsız olmadığını, aksine bunun kendisini daha fazla motive ettiğini söyledi.
15.07.2010 18:48

Beşiktaş Kulübü'nün çocuklar için çıkardığı Yavru Kartal Dergisi'nin Temmuz ayı sayısında iki minik taraftarın sorularını yanıtlayan İbrahim, kendisine ''Deli'' denilmesine kızıp kızmadığı sorusuna, ''İnsanın akıllısına, deli derler. Böyle bir söz vardır. Herkes sanırım ne demek istediğimi anlamıştır. Bana 'deli' demelerine kızmıyorum. İlk geldiğim sezon, hırslı ve mücadeleci olmamdan dolayı taraftarımız bana bu lakabı taktı. Bu kesinlikle beni rahatsız etmiyor, aksine beni daha da fazla motive ediyor'' diye konuştu.

''SCHUSTER NEFES ALDIRMIYOR''

Deneyimli futbolcu, yeni teknik direktör Bernd Schuster ile ilgili bir soruyu, ''Futbolcu olarak bakınca disiplinli olduğunu söyleyebilirim. İdmanlarda nefes aldırmıyor. Çok iyi bir antrenman temposu içerisinde çalışıyoruz. Kendisi çok iyi bir insan. İnşallah, onun katılımıyla Beşiktaş Camiası önümüzdeki dönüm çok iyi başarılar yaşar'' yanıtını verdi.

''QUARESMA ÖNEMLİ BİR TRANSFER''

Yeni transfer Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'ya da değinen İbrahim, bu konuda şunları söyledi:

''Önemli bir oyuncu ve önemli bir transfer. Başkanımızın dediğine tamamen katılıyorum, Türkiye'nin bu güne kadar en önemli transferlerinden birisi. Quaresma, geçmişinde dünyanın önemli takımlarında oynamıştır. Önemli olan yeteneğini, bizim takımımızda da sergilemesidir. Biz kendisine bu konuda elimizden geldiği şekilde yardımcı olacağız, camiamız da olacaktır. İnşallah, onun da yetenekleri şampiyonluk yolunda bize önemli bir avantaj sağlayacaktır.''

''İYİ BİR BEŞİKTAŞLIYIM''

İbrahim Üzülmez, küçükken tuttuğu takımın sorulması üzerine de ''Ağabeyimin sayesinde çok iyi bir Beşiktaşlıydım. Kocaeli'nin köyünde yaşadığımız için Beşiktaş'ın maçlarını İstanbul'da seyredemiyorduk ama Kocaeli'ye geldiğinde kaçırmıyorduk. Küçük olduğumuz için bir şekilde büyüklerimizin yanına gidip, maçlara giriyorduk. Küçüklüğümden beri iyi bir Beşiktaşlıyım'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren İbrahim, şöyle devam etti:

''Böyle büyük bir camiada kaptanlık yaptığınız zaman daha çok fark ediliyorsunuz. Beşiktaş, benim hayatımda çok önemli bir yere sahiptir. Ben de saha içinde ve saha dışında davranışlarımla örnek olmaya çalışıyorum. Kaptanlık çok farklı bir duygu. Doğal olarak insan çok mutlu oluyor. 107 yıllık sevdiğim bir camiada, böylesine onurlu bir görevi yaptığım için çok mutlu ve onurluyum. Sorumluluklarımız var ve biz de en iyi şekilde bu sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz.''

KAPTAN OLARAK EN ZORLANDIĞI MAÇ

Kaptan olarak en çok zorlandığı maçın hangisi olduğu sorusuna İbrahim, ''Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 yenildiğimiz Fenerbahçe maçını söyleyebilirim. Çünkü rakip takımda bizleri çok fazla tahrik eden oyuncular vardı. Dolayısıyla kendi arkadaşlarımı, kart görmemeleri konusunda uyarmak konusunda gerçekten zorlandığım maçlardan biriydi'' cevabını verdi.

''Sizce geçmişe göre bu sezon takımın artıları ne olacak'' sorusu üzerine de İbrahim, ''Fizik olarak takımın çok iyi bir durumda olduğunu düşünüyorum. Çok yorucu bir kamp dönemi geçirdim. Hocalarımızın söylediklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Kamp dönemindeki kazanımlarımızı, ilerleyen haftalarda sahaya da yansıtırsak taraftarlarımız çok keyif aldığı, özlediği, görmek istediği bir Beşiktaş izleyecektir'' şeklinde konuştu.

İbrahim Üzülmez, son olarak siyah-beyazlı taraftarlara değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bu konuyu takımdaki arkadaşlarımızla da aramızda konuşuyoruz. Çok renkli ve çok önemli bir taraftara sahibiz. Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada önemli bir yere sahip olduğunu düşünürsek, pek bir şey demeye de gerek yok. Onların desteğiyle Beşiktaş, şampiyonluklar yaşamıştır. O nedenle önümüzdeki günlerde, taraftarımızın desteğine geçmişten daha çok ihtiyacımız var. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için çok mutluyuz.''

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0