MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3347
EURO
35.1668
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Quaresma şov sürüyor!

Portekiz formasıyla Norveç’i adeta tek başına yıkan Kartal’ın yıldızı Ricardo Quaresma, İngilizler’e de zor anlar yaşattı. 32 yaşındaki futbolcu, Wembley’de oynanan hazırlık maçında 30 dakika süre alsa da yaptığı estetik çalımlarla herkesi büyüledi.
04.06.2016 12:28
Kara Kartal’ın yıldız ismi Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı’yla şovuna devam ediyor.

Ülkesinin Euro 2016 kadrosunda yer alan 32 yaşındaki futbolcu, Fransa’da oynanacak dev turnuva öncesinde İber Yarımadası takımıyla çıktığı ikinci maça da damga vurdu.

İlk olarak geçen hafta 3-0 kazandıkları Norveç maçında attığı şık golle Portekiz’de 1 numaralı gündem maddesi haline gelen başarılı oyuncu, önceki gün İngiltere karşısında çıktıkları hazırlık mücadelesinde de kendisinden söz ettirdi.

Teknik direktör Fernando Santos’un 61. dakikada Fenerbahçeli Luis Nani’nin yerine oyuna dahil ettiği Quaresma, görev aldığı yaklaşık 30 dakikada İngiliz savunmacılara zor anlar yaşattı.

Joe Hart’ı geçemedi ama...

Oyun içinde sık sık kanat değiştiren Quaresma; Kyle Walker, Danny Rose, Gary Cahill ve Chris Smalling’ten oluşan Adalılar’ın savunmasını adeta tek başına dağıttı.

Yaptığı estetik çalımlar ve süratli bindirmeleriyle birçok pozisyonda İngiliz savunmacılara ter döktüren Quaresma, rakip kaleyi birden fazla kez yoklasa da Joe Hart’ı geçmeyi başaramadı.

İngilizler, Chris Smalling’in 86. dakikada attığı golle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılsa da Quaresma’nın muhteşem performansı, maç sonunda hem İngiliz hem de Portekiz basını tarafından övüldü.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0