MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3814
EURO
35.0286
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Quaresma'da sorun ne?

Sezon başında Porto'dan büyük umutlarla transfer edilen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın kötü performansı, taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.
19.09.2015 09:56
Beşiktaş’taki ikinci dönemine iyi başlamasına rağmen son dönemde düşüşe geçen Ricardo Quaresma, Skenderbeu maçında gösterdiği performansla kafalarda soru işaretleri bıraktı. 

Siyah-beyazlı bazı yöneticiler, girdiği gollük pozisyonlarda topu arkadaşlarına vermek yerine sürekli kaleyi yoklayan Portekizli yıldıza sahip çıkarak, “Quaresma’nın bu kadar gol pozisyonuna girmesi bile başarı. En azından iyi niyetle elinden geleni yapmaya çalışıyor. Sahadaki tüm enerjisini gol atmak ve Beşiktaş’a puanlar kazandırmak için harcıyor” yorumunu yaptı. 

Quaresma’nın, Skenderbeu maçındaki performansından memnun olmayan yöneticilerin ise “Ne olursa olsun takım oyunu oynamak zorunda. Kendini ispatlamak için bireysel oynamamalı” ifadelerini kullandıkları bildirildi. 

4 maça çıktı

Beşiktaş’a geri dönerek dikkatleri üzerine çeken Ricardo Quaresma, sezon başından bu yana 4 resmi maça çıktı. Portekizli yıldız, 3 Süper Lig ve 1 Avrupa Ligi maçında yer aldı. 17 numarayı giyen Quaresma, 214 dakika sahada kalırken, sadece 1 gol atma başarısı gösterdi. Quaresma, Trabzonspor derbisinde de kırmızı kart görmüştü. 

Şenol Güneş’in, Skenderbeu maçında ilk 11’de forma verdiği Quaresma kaçırdığı gollerle herkesi şaşırttı. Güneş, beklentilere yanıt veremeyen Portekizli yıldızı 84’te Mustafa Pektemek’le değiştirmişti. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0