MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3187
EURO
35.088
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Raikkonen: Küçük hatalar pahalıya mal oldu

Kimi Raikkonen sezonun ilk yarısında yapılan küçük hataların kendisine çok fazla puana mal olduğunu söylüyor; ancak Ferrari’deki güven ile birlikte yaz arasından sonra güçlü sonuçlar alabileceğini belirtiyor.
10.08.2015 17:37

2007 dünya şampiyonu pilot sürücüler şampiyonasında Williams pilotu Valtteri Bottas’ın bir puan arkasında beşinci sırada.

Raikkonen: “Elbette ideal değil, geçen yıla göre kıyaslarsak facia da değil. Ancak bu sonuçları istemiyordum ve bunun farklı sebepleri var.”

“Hızlı olduğumu ve daha iyi sonuçlar için herşeye sahip olduğumu biliyorum, ancak orada veya burada hatalar yapıyoruz veya bazı garip şeyler oluyor ve bunlar çok fazla puana mal oluyor.”

“Sürekli sorun yaşıyoruz ve bundan kurtulamıyoruz. Bunları aşmalı ve iyi bir sonuç için sahip olduğumuz şeyleri kullanmalıyız. Temel olarak daha iyi bir iş çıkarmalıyız. Eğer herşeyi hallederbilirsek ve sorun olmayacağından emin olursak çok daha iyi sonuçlar alabiliriz.”

“Yarışlarda ve haftasonunda iyi hislerimiz var, ancak bazen bir sorun yaşıyoruz veya hatalar yapılıyor ve bunlar pahalıya mal oluyor.”

“Sorun hisler değil. Hızlı ve istikrarlı olarak Mercedes’i zorlamak istiyoruz. Sadece biraz daha hıza ihtiyacımız var.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0