MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3831
EURO
34.8459
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Ronaldinho nereden çıktı"?

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Milan forması giyen Brezilyalı yıldız için hiçbir girişimde bulunmadıklarını söyledi, "Ronaldinho sponsorlar hariç yılda 6-7 milyon euro kazanıyor. Bu maliyetteki bir oyuncuyu nasıl transfer ederiz" dedi..
15.07.2010 03:23

Cim-Bom'da Başkan Adnan Polat, spekülasyonlara Milliyet aracılığıyla yanıt verdi. Milan'da top koşturan Ronaldinho ile ilgilenmediklerini açıklayan Polat, Brezilya'lı yıldız için şimdiye kadar en küçük bir girişimde bulunmadıklarını bildirdi.

Ronaldinho'nun taraftarları heyecanlandıran bir isim olduğuna dikkat çeken Başkan Polat, "Ancak insanların gerçekleri de görmesi gerekiyor. Bugün Ronaldinho’nun sponsorlar hariç aldığı ücret en azından 6-7 milyon euroyu buluyor. Biz şimdi bu maliyetteki bir oyuncuyu nasıl transfer edebiliriz? Bizim transferdeki politikamız hiç değişmedi. Bu sezon takım içindeki dengelerin korunmasına dikkat ediyoruz. Bunu da ücretlerin eşit ve adaletli dağıtılmasını sağlayarak yapabiliriz” dedi.

‘Arda kalacak’
Stoch transferi nedeniyle Fenerbahçe'ye misilleme yapacakları iddiasına yanıt veren Galatasaray Başkanı, "Benim yaptığım açıklamalar yanlış yorumlanıyor. Bizim misilleme yapmak, rakibin elinden oyuncu almak gibi bir tavrımız olmadı. Ben olgunluk gösterilmesi gerektiğini ifade ettim. Onun dışında kinle, intikamla hareket etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Adnan Polat, Keita'nın ardından Arda Turan'ın da satılabileceği iddialarına da son noktayı koyarak, "Artık bu konu kapansın lütfen. Biz Arda’yı kesinlikle satmayacağız. Böyle bir niyetimiz olmadı, olmaz da” yorumunu yaptı.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0