MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3343
EURO
35.1498
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SALA'NIN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Sala'nın kimlik tespitinin çok zor şartlar altında gerçekleştirildiği öğrenildi. Otopsi raporunda talihsiz futbolcunun başındaki ve göğüs bölgesindeki yaralardan ötürü hayatını kaybettiği belirtildi.
Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın Fransa'nın Nantes şehrinden yeni transfer olduğu İngiltere'nin Cardiff şehrine giderken bindiği özel uçak Manş denizi üzerinde kaybolmuştu.

Yapılan araştırmalar sonucu pilot ve futbolcuyu taşıyan tekmotorlu Piper Malibu marka uçak Manş denizinde 70 metre derinlikte bulunmuş ve uçakta bir ceset olduğu tespit edilmişti.
 
Hava şartlarının müsait olduğu Çarşamba günü, uçak enkazını çıkartma çalışmaları başlamış ama sadece enkazın içindeki ceset çıkartılabilmişti.

CESET PARMAK İZİNDEN TEŞHİS EDİLDİ
 
Enkazdan çıkarılan cesette baş ve boyun bölgesinde ağır yaraların görüldüğü ortaya çıktı. Denizin dibinde de uzun süre beklemesinden ötürü teşhis edilemeyen cesedin kimlik tespiti, parmak iziyle belli oldu.

Hava Kazaları İngiltere Bürosu yetkililerinin verdiği bilgilere göre çıkartılan cesedin, yapılan otopsiden sonra Arjantili futbolcu Emiliano Sala'ya ait olduğu anlaşıldı.


ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU
 
Uçağı düştüğü için hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın otopsi raporu açıklandı. Fransız medyasının haberine göre Manş Denizi'nde düşen uçakta hayatını kaybeden Sala'nın otopsi raporuna göre ölüm nedeni boğulma değil.
 
Raporda talihsiz futbolcunun başındaki ve göğüs bölgesindeki yaralardan ötürü hayatını kaybettiği belirtildi.


9. DAKİKADA ANILDI
 
3-002.png
Fransa Lig 1, 22. hafta karşılaşmasında oynanan Nantes - Saint Etienne maçının 9'ncu dakikasında Emiliano Sala için anma töreni yapıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0