MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.546
EURO
34.665
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Samet Aybaba'dan Trabzon yorumu

Trabzonspor ile karşılaşacak Bucaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba açıklamalar yaptı..
01.12.2010 10:14

Süper Lig'de cuma günü deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak Bucaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, ''Trabzonspor'un kaliteli oyuncularının neler yapabileceğini biliyoruz'' dedi.Aybaba, Kaynaklar Seyit Mehmet Özkan tesislerindeki antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda iyi oynamaya başladıklarını, futbolcuların daha çok koştuğunu ve birlikte hareket etmeye başladıklarını söyledi.

İzmir'de oynadıkları Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında mükemmele yakın bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Aybaba, ''Şimdi çok keyifliyiz. Ancak yolun başındayız, eksikliklerimizi gidermek istiyoruz. Bunları giderip, ikinci yarıda yapacağımız takviyelerle ligin kalıcı takımlardan birisi olacağız'' diye konuştu.

Aybaba, bu hafta karşılaşacakları lider Trabzonspor'un kendini kabul ettirmiş bir ekip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Trabzonspor ligin en iyi futbol oynayan ekibi. Zaten lider, bu da iyi oynadığının bir kanıtı. Biz de iyi bir moral yakaladık. Ancak haddimizi biliyoruz, Trabzonspor'un kaliteli oyuncularının neler yapabileceğini de biliyoruz. Biz takım oyununa önem veriyoruz. Trabzonspor maçında daha disiplinli oynayacağız, daha çok koşacağız, daha çok alan daraltacağız ve daha çabuk atağa çıkmaya çalışacağız. Eğer bunları yapabilirsek bizim için iyi bir maç olacak.''

Geçen hafta ligde ilk kez forma şansı bulan Kamil Ahmet Çörekçi hakkında bir soruya karşılık Aybaba, ''O da takımın bir parçası, onun bir ayrıcalığı yok. Genç oyuncuları oynatmak lazım. Yükselişte olan ve hak eden oyuncu forma şansı bulabilir. O bunu hak etti. Biz 1994 doğumlulara kadar oyuncuları takip ediyoruz'' diye konuştu.

Futbolculardan İbrahim Dağaşan da yaptığı açıklamada, 10 hafta sonra galip gelmenin güzel bir duygu olduğunu, bu hafta karşılaşacakları Trabzonspor'un ligde liderliğini sürdürdüğünü ve çok iyi bir takım olduğunu, ancak Trabzon'dan puan veya puanlarla dönmek istediklerini kaydetti.

Genç oyuncu Kamil Ahmet Çörekçi ise Medical Park Antalyaspor maçında 90 dakika sahada kaldığı için çok mutlu olduğunu, önümüzdeki haftalarda da şans bulmak istediğini söyledi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0