MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.361
EURO
34.9529
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyonlar Ligi'ne yakışmayan takım

Bursaspor'un deplasmanda Valencia'ya 6-1 yenilmesi hakkında İspanyol basınında acımasız yorumlar yapıldı.. Bursaspor'un Türkiye'de nasıl şampiyon olduğu sorgulandı, yeşil beyazlılar için çarpıcı ifadeler kullanıldı!
26.11.2010 04:16

Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor'un deplasmanda Valencia'ya 6-1 yenilmesiyle ilgili bugün İspanyol basınında yer alan yorumlarda, ''Bursaspor'un geçen sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın önünde şampiyon olduğunu anlamak çok zor'' denildi.

El Pais gazetesi, ''Mestalla'da bayram'' bağlığı altında verdiği haberde, Valencia'nın hakkıyla farklı bir galibiyet almasına rağmen Bursaspor'un ''Şampiyonlar Ligi'ne yakışmayan bir takım'' olduğunu savundu.

As gazetesi de Bursaspor'da Batalla dışında tüm futbolculara sıfır puan verirken, Valencia'nın aldığı farklı galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde korkulan bir rakip olduğunu gösterdiğini yazdı.

''Valencia, gol yağmuru ile Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkıyor'' başlığını atan Marca gazetesi ise ''Bursaspor sadece 10 dakika dayanabildi'' değerlendirmesini yaptı.

Diğer İspanyol gazetelerinden ABC, ''Valencia'nın Türk banyosu (hamamı anlamında)'', El Mundo ''İlk 16'ya tatlı giriş'', Super deporte ''Yarım düzine gol ve ilk 16. Valencia bir Türk banyosu yaptırdı'' ifadelerini başlıklarına çıkardı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0