MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saraçoğlu,yanında fuhuş baskını

Şükrü Saraçoğlu stadının yanında bulunan bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı iddiası polisi harekete geçirdi. Rezillik 'gol' şifresiyle günyüzüne çıktı.
24.11.2010 15:56

Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın hemen yakınında bulunan bir masaj salonunda özellikle maçlardan sonra yoğun bir şekilde fuhuş yapıldığı yönünde ihbar alan polis, 1 ay boyunca Fenerbahçe’nin yaptığı maçların ardından müşteri gibi masaj salonuna gitti.


Bucaspor maçından sonra aynı salona gidip yoğunluktan dolayı bir gün sonraya randevu alan polis, hayat kadını ile pazarlık yapıp odaya çıktıktan sonra "Abi gol oldu" mesajı çekerek operasyonu başlattı.

Kadıköy’de Zühtüpaşa Mahallesi, Mektep Sokak’ta bulunan bir masaj salonu için 1 ay önce fuhuş yapıldığı ihbarı geldi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, masaj salonunu takibe aldı. Müşteri gibi masaj salonuna giren polisler, 1 ay boyunca Fenerbahçe’nin Şükrü Saraçoğlu’ndaki maçlarının ardından masaj salonuna gitti.

Temkinli davranan masaj salonundaki hayat kadınları tanımadıkları işadamı kılığındaki polislerin cinsel ilişki tekliferini kabul etmedi. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından başlayan takip Bucaspor maçında sona erdi. Fenerbahçe-Bucaspor maçının ardından yine müşteri gibi davranan bir polis memuru"Bucaspor maçında çok yorulduk. Bu sefer masajdan başka şeyler de istiyorum" dedi.

Bunun üzerine hayat kadını ise, "Bu akşam olmaz. Çok yoğunuz. Ama yarın akşam gelirsen olur" dedi. Pazartesi günü akşam masaj salonuna giden polis memuru, masaj yaptırdıktan sonra hayat kadını ile fuhuş için pazarlık yaptı. Seri numaraları alınmış 100 TL’yi masaj salonuna veren polis memuru ayrı bir odaya çıkarıldı. Hayat kadınına da 100 TL veren polis, yeterli delili elde ettikten sonra dışarıda bekleyen ekip arkadaşlarına "Abi gol oldu" mesajı çekti. Ekiplerin de içeri girmesinin ardından, masaj salonu sahibi İsmet E. (67), masaj salonunu mesul müdürü Kenan O. (21), masaj salonunda temizlikçi olarak çalışan H.Ö. (60) ile 9 hayat kadını gözaltına alındı.

Masaj salonunda bulunan prezervatiflere de delil olarak el konuldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlılara fuhuş yaptırmak ve fuhuşa yer temin etmek suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0