MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5091
EURO
34.7134
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sarı Melekler süper başladı

Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Fenerbahçe Universal, Almanya'nın Dresdner takımını 3-0 yendi..
01.12.2011 12:27

Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve federasyon üyeleri ile bir tribün dolusu Fenerbahçeli taraftarların izlediği karşılaşamaya Fenerbahçe çok iyi başladı.
Çift libero Nihan ve Merve ile oynayan Fenerbahçe çok iyi manşetler aldı. Pasör Naz daha sonra Seda ile alınan manşetlerin dağıtımını çok iyi yaptılar. Shashkova, Fabiana, Seda’nın smaçları sayı getirdi. Teknik molaları 8- 5 ve 16- 9 önde tamamlayan Fenerbahçe Üniversal seti de 25- 16 aldı.

Fenerbahçeli taraftarlarının destekleriyle ikinci sete başlayan Sarı-Kanaryalar ilk setteki başarılı oyunlarını bu sette de sürdürdüler. Shashkova, Kim ve Eda’nın etkili servisleriyle rakibin manşetlerini bozdular. Fabiana ve Seda ile Shashkova’nın smaçları Fenerbahçe’nin sayıları toplamasına neden oldu. Bu setin de teknik molalarını 8- 5 ve 16- 10 farklı geçen Fenerbahçe seti de 25- 19 alıp skoru 2-0 lehine çevirdi.

İki set almanın avantajı ile sahaya çıkan Sarı Kanaryalar 3. sete iyi başlayamadılar. Üst, üste hatalar yapınca Alman temsilcisi 5- 2 öne geçti. Maçı bırakmayan Kanaryalar, Shashkova, Kim ve Eda ile üçlü bloklar yaparak, rakibin hücumlarını kestiler. Skor 6- 6 da beraberliği yakalayan Fenerbahçe’nin Sultanları ilk teknik molayı da 8- 7 önde bitirdi. Oyunu sıkı tutan Fenerbahçe ikinci teknik molayı da 16- 12 önde geçti. Alman temsilcisi Dresdner, Matthes, De Kruıjf’in yerinde blok ve smaçlarıyla sayı buldularsa da Fenerbahçe’nin Sultanları aynı güzellikte karşılık verdiler. Seti de 25- 21 alıp sahadan 3- 0 galip ayrıldılar. Taraftarlar maç sonrası sporculara kek ikram ederken siz bizim her şeyimizsiniz diye de tezahurat yaptılar. Maçın en skorer oyuncuları 13 sayı ile Shashkova ve Kim olurken, Alman temsilcisinden de Matthes oldu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0