MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3405
EURO
35.0516
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Schuster, 4 ismin biletini kesti

Beşiktaş'ta kötü gidişin faturası kesildi. Schuster'in hazırladığı rapor doğrultusunda; Holosko, Fink, Ferrari ve Fatih Tekke'yle yollar ayrılacak.
25.11.2010 12:03

Sivasspor maçındaki umursamaz tavırları ve soyunma odasındaki tartışma, ikili arasında bardağı taşıran son damla olmuştu. Golcülerin yokluğunda bile ilk 18'e giremeyen Fatih'in devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yıllık 750 bin Euro alan Fatih'in, bu ücretin altına bile takımdan ayrılabileceği gelen haberler arasında.

Matteo Ferrari

Sakatlığını önemli ölçüde atlatan Tomas Sivok'un takıma dönmesiyle birlikte stoper sayısı 5'e yükselecek. Bu durumda eski günlerini mumla arayan Matteo Ferrari'ye yol görünecek. "Sivok burada olsaydı, büyük ihtimalle ayrılacaktım" diyerek, gerçekçi bir oyuncu olduğunu belirten Ferrari'nin de ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor.

Ayrıca İtalyan savunmacının hızlı gece yaşamı da en büyük eksisi.

Michael Fink

Schuster'in, takımın başına geçtiği günden bu yana soğuk baktığı Michael Fink'in de gönderilmesi gündemde.

Yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Fink'in, yüksek maliyeti nedeniyle de başka bir takıma teklif edileceği belirtildi. Schuster, "Bizim seviyemizin altında. Kadroda ihtiyaç duymuyorum" dediği Fink'in de sorun yaratmayacağı ve ülkesine dönebileceği kaydedildi.

Geçen sezonun değişmez isimleri arasında yer alan Fink'e, Michael Skibbe'nin çalıştırdığı eski takımı Eintracht Frankfurt'un talip olduğu ve kiralık olarak renklerine bağlamak istediği bildirildi.

Filip Holosko

Üst üste kötü maçlar çıkaran ve forvette beklentileri karşılayamayan Filip Holosko, son Konyaspor maçında tribünlerin hedefi haline geldi. Özellikle deplasmandaki Rapid Wien sınavındaki bencil hareketleriyle saç-baş yolduran Slovak yıldızın, Emenike için Karabük'e teklif edilmesi düşünülüyor. Taraftarların hedefi haline gelen genç futbolcunun da yakın çevresine, "Taraftarların bana neden böyle davrandığını bilmiyorum" dediği öğrenildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0