MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Schuster, zafer formülünü belirledi

Süper Lig'de yaşadığı sıkıntılı günleri G.Saray derbisini kazanarak aşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta Schuster zafer için formülünü belirledi..
27.11.2010 11:26

Sizden ilk isteğim orta sahada baskılı olmanız. Kanatlar çok önemli. Buralarda hata yapmayın. Riskli hareketlerden kaçının fırsat vermeyin. Uygulamaya çalıştığımız sistemden vazgeçmeyin.

Derbi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktörü Bernd Schuster, dün sabah saat 10.00’da futbolcuları ile bir toplantı yaptı. Galatasaray karşısında şanslarının yüksek olduğunu belirten Alman teknik adam, sarı kırmızılı ekip önünde sergileyecekleri sistemi uygulamalı olarak gösterdi.

Bireysel olarak rakiplerinden çok üstün olduklarını vurgulayan Schuster, “Sakatlıklar oldu ve buna bağlı sorunlar yaşadık. Artık bunları bir kenara bırakalım. Sezon başından beri istediğimiz sonuçları alamadık. Galatasaray karşısında kazanmak zorundayız” diyerek futbolcularına şu uyarıda bulundu.

Pres yapalım

Derbinin galibini orta sahaların savaşı belirleyecek. Burada rakibimize karşı mutlaka üstünlük kurmalıyız. Sizden isteğim, orta sahada baskılı oynamanız. Saha içinde oyun dengesini hep elinizde tutun. 

Kanatlara dikkat

Özellikle kanatlarda defansif ve ofansif oynayanlar yardımlaşma içinde olmalı. Karşı kaleye giden geri dönmeli. İbrahim Üzülmez ve Hilbert gibi oyuncular, rakiplerini kontrol altında tutmalı.  

Risk almayın

Savunmada çok dikkatli olmak zorundayız. Ofsayt taktiğinde defansımızın arkasına sarkacak oyuncular kaçırılmamalı. Hata yapmak dünyanın sonu değil. Ama toparlanmayı bilin.

Sistemi bozmayın

Rakip ne oynarsa oynasın biz kendi oyun planımızın içinde kalalım. Kendinize olan güveniniz asla sarsılmasın. Eğer taktik disiplinimize sadık kalırsak, derbiyi kazanan taraf biz oluruz. 

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0