MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Selçuk Şahin, 56 gün sonra oynadı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 71. dakikada oyuna giren Selçuk Şahin, 56 gün sonra oynadı.
28.11.2010 10:13

Sakatlığı geçtikten sonra ilk kez geçen hafta Bucaspor maçında 18 kişilik kadroya giren Selçuk, yedek soyunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 71. dakikada Stoch'un yerine oyuna girdi.

Ligin 7. haftasında 2 Ekimde Gençlerbirliği ile yaptığı maçta sağ diz iç yan bağı kopan ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Selçuk, 56 gün sonra oynadı.


-MAÇ SONU AÇIKLAMALARI-

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında puan kaybına tahammüllerinin olmadığını, istedikleri 3 puanı aldıklarını söyledi. 

Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan ve yaklaşık 2 aylık aradan sonra forma giyen Selçuk, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, ''Son dönemlerde bu stattan üzgün ayrılıyorduk ve açıkçası burası istediğimiz oyunu oynayabildiğimiz bir stat değil. Biz bütün bu şartları bilerek buraya geldik. Bu haftaya kadar geride kalan maçlarımıza baktığımızda kredimizin çoğunu tükettik. Yaşadığımız puan kayıpların üzerine bir de burada puan bırakamazdık. Puan kaybına tahammülümüz yoktu. Çünkü lider ile olan fark daha da açılacaktı ve onları yakalamak zor olacaktı. Kazanmak zorundaydık'' şeklinde ifadeler kullandı.

Taraftarların maça gösterdiği ilgi konusunda da Fenerbahçeli futbolcu, ''Bu sıkıntılı maçtan taraftarımızın desteği ile ayrılabilirdik ve öyle de oldu. Taraftarımıza bu havada buraya gelip bizlere destek oldukları için teşekkür ederim. Aslında biz bu kadar taraftarımızın geleceğini tahmin etmiyorduk ama sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar'' diye konuştu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0