MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenol Güneş, Baytar'ada dur deriz

Şenol Güneş, Engin'in geleceğine ilişkin alınmış bir karar olmadığı sorusuna yanıt verdi... Futbolcusu için şunları söyledi.
24.11.2010 21:44

T

rabzonspor'un deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor maçında oyundan çıkarken yedek kulübesine yaptığı hareketler nedeniyle kadro dışı kalması gündeme gelen Engin Baytar hakkında bir karar vermediğini söyledi.

Bugün yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Güneş, "Engin Baytar'ın durumu şu anda ne siyah ne de beyaz, tam gri noktada. Biz O'nu kazanmaya çalışıyoruz ama o en uç noktada. Bundan sonra hangi tarafa gideceğine hep beraber bakacağız" ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor maçında oyundan alındıktan sonra sinirli davranışlar gösteren Engin'in yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade eden Güneş, ''Kendi sorunlarını çözmek için gayreti olan bir oyuncu ve biz de ona yardımcı oluyoruz. Ama bu yardımcı olmamız, hem kurumsal kimlik olarak Trabzonspor'un büyümesine, hem de ülke futboluna katkı yapması için. Ne zaman ki onun kimliği, Trabzonspor'un kurumsal kimliğine zarar vermeye başlarsa o zaman, 'dur' deriz. Ama şu aşamada hala o şansını devam ettiriyor'' dedi.

Eleştirilerin sadece yapılan harekete yönelikse doğru olduğunu belirten Güneş,''Ortada bir yanlış var. Ne kadar haklı olursanız olun tepkileriniz olumsuz. Bu olumsuzluğu yaparken yaptığınız davranışları düzeltmek için gayretiniz varsa o zaman yardımcı oluruz. Ama devam ederse olmaz. Bizim şu anda Engin'de yaptığımız bu. Bir hafta önce Bursa'da yaptığı normal de sayılabilir, sayılmayabilir de. Ne açıdan baktığınıza bağlı. Bursa maçında sevinmesi normaldir ama hassasiyetleri de dikkate alması lazım. Ama bütün sorumluluğu da bir oyuncuya yükleyemezsiniz. Orada şunu doğru yap, burada şunu doğru yap, o zaman bize gerek kalmaz ve sorunumuz da kalmaz. Bütün oyuncularıma söylüyorum. Biriniz yaptığı yanlışı diğeriniz tekrar yapmayın diyorum'' diye konuştu.

Engin'in kendi yanlışını düzelteceğini söyleyen Güneş, şöyle konuştu:

''Zeka, yetenek olarak çok önde. Ama bunu kullanmada sıkıntı çekiyoruz. Hırsı bazen aklının önüne geçiyor. O konuda biraz sıkıntısı var. Geçen sezon Gaziantepspor maçında da bunu yapmıştı. Artık ikinci oldu. Bu tip tepkileri artık kendine yapıyor, bize yapmıyor. Bu yaptığı zararlar artık etrafına ve takım arkadaşlarına gelmeye başlıyor. Bu olay son noktasıydı. O bakımdan bunu böyle değerlendirdik. Hala şansı devam ediyor. Şundan korkuyorum. Engin üzerinden kulübe ve takıma zarar vermek isteyenler var. Bunu kendi camiamızdan bilmeyerek yapanlar veya alet olanlar var bir de dışarıdan olanlar var. Engin'i korumak için veya bizi Engin'e karşı korumak isteyenler ipin ucunu kaçırıp Trabzonspor'a zarar verici boyuta gelmemeli. Onun için Engin konusunu artık kapattık. Bir iş yaparken topluma mesajlar veriyorsunuz. Engin konusu siyah veya beyaz bir konu değil. Gri bir konu. Gri olduğu için de hangi tarafa kayacağını kontrol altına almaya çalışıyoruz. Şu anda en uçtayız, yani terazinin ortasındayız. Sağa veya sola düşebilir.''

Taraftarın da tepkisini çeken Engin, yaptığı hareketin yanlış anlaşıldığını açıklamıştı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0