MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenol Güneş: "İyi başladık"

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Mersin İdmanyurdu'na konuk olan Beşiktaş, rakibini 5-2 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
17.08.2015 09:21

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bugün ilk müsabakamızı yaptık. İyi başlamak istiyorduk, kazanmak için sahaya çıktık, hak ettiğimizi de düşünüyorum. Skorun 5 olması, attığımız goller, oyunun zenginliği bakımından iyiydi. Sıcak bir havada, nem varken ilk deplasmanda alınan galibiyet sevindirici. Bütün oyuncularımın emeğine teşekkür ederim. Şartlar ne olursa olsun ellerinden gelen gayreti gösterdiler, kazanmayı hak ettiler. Ancak, oyunda bölüm bölüm oyun disiplininden kopmalar oldu. Özellikle 80. dakikadan sonra skorun da etkisi ile rakibin 10 kişi kalmasına rağmen, havanın da sıcak olması nedeniyle çok kolay toplar verdik. Evet 5. golü attık ama büyük takım, büyük oyuncular isek hiç pozisyon vermeden kapatmamız gerekiyordu" dedi.

"DAHA İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ"
Oyunun ilk 15 dakikalık bölümüne iyi başladıklarını vurgulayan Güneş, "Gol ve golün benzeri iki pozisyon verdik defans arkasına. O yüzden sıkıntılarımız vardı. Onun dışında genel olarak hücuma dönük iyi işlerimiz vardı. Hücum ve savunma geçişlerinde kopukluklarımız oluyor. İlk maç olduğu için bunları düzeltmek zorundayız. Daha iyi olmak zorundayız. Bu maçı ölçü olarak almıyorum o bakımdan. Rakibimiz de zaman iyi işler yaptı. İyi oyuncuları var. Sıcak havada hangi takımın ne kadar ne yapacağı belli olmadığı için böyle bir maç geçti. Seyirciler için gollü ve zevkli bir maç oldu" diye konuştu.
Güneş, gazetecilerin sorusu üzerine orta alanla ilgili transfer çalışmalarının sürdüğünü, sadece orta alana değil transfer sezonu sonuna kadar ihtiyaç duyulan her bölgeye oyuncu transferinin yapılabileceğini söyledi. Güneş, "Biz orta sahada Tolgay olmayınca sıkıntı olacağını düşündüğümüzden oyuncu baktık, bakıyoruz. Olursa olur, olmazsa biz teslim olmadık, Beşiktaş çaresiz değil. Bir oyuncu daha almakta fayda var" şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0