MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3712
EURO
34.9966
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenol Güneş mi Lucescu mu?

Slaven Bilic'in koltuğuna Mircea Lucescu'yu oturtmak isteyen siyah-beyazlılar, bu girişimin sonuçsuz kalması halinde Şenol Güneş'le anlaşmayı planlıyor.
21.05.2015 14:10

Beşiktaş Yönetimi, Slaven Bilic’in yerine Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Mircea Lucescu’yu göreve getirmek için başlattığı girişimlerine hız verdi. Başkan Fikret Orman, Rumen hoca ile önümüzdeki günlerde ikinci kez daha bir araya gelerek, operasyonu noktalamaya çalışacak.
Beşiktaş’tan alacağı yıllık ücret konusunda pürüz çıkarmayan Lucescu’nun tek sıkıntısının ise kulüp transfer politikasının, UEFA denetimi altında bulunmasının olduğu öğrenildi. Beşiktaş’la anlaşması halinde başarılı teknik adamın yardımcılığına da eski kaptanlardan İbrahim Üzülmez’in getirilmesinin düşünüldüğü kaydedildi.

B PLANI BELİRLENDİ

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlı yönetim, büyük başarılara imza attığı Shakhtar Donetsk’le güçlü bağları bulunan ve Ukrayna’da yaşanan savaşa rağmen geçen yıl Galatasaray ’ın teklifini geri çeviren Mircea Lucescu’nun ikna edilememesi ihtimaline karşılık B planını da belirledi.
Buna göre Lucescu için yapılan girişimler sonuçsuz kalırsa siyah-beyazlılar rotayı Bursaspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Şenol Güneş’e çevirecek. Güneş’le uzun vadeli çalışma planları yapan siyah-beyazlılar, başarılı teknik adamla anlaşma sağlanması halinde sportif direktörlük görevine de Süleyman Hurma’yı getirmenin planlarını yapıyor.
Şenol Güneş’in, Süper Lig’e geri dönen Kayserispor’da uzun yıllar görev yapan Hurma ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.
Güneş’in olmaması halinde ise siyah-beyazlı ekip bir diğer alternatif olan Benfica’nın başarılı çalıştırıcısı Jorge Jesus’a teklif götürecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0