MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3322
EURO
35.1608
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenol Güneş'ten oyunculara müjde!

Dar rotasyona rağmen yarıştığı tüm kulvarlarda zirveye oynayan Beşiktaş, Kayseri'de -10 derecelik hava nedeniyle oldukça zorlandı.
07.12.2015 12:24
Şenol Güneş, maç sonu mücadeleye dikkat çekerken futbolcular, “Zaman zaman nefes almakta zorlandık. Bittik hocam” dedi. Başarılı hoca da izin verip dünkü idmanı iptal etti. 

Gerek Süper Lig’de gerekse UEFA Avrupa Ligi’nde sergilediği futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Beşiktaş, kadro derinliği yeteri kadar fazla olmamasına rağmen her iki kulvarda da zirve yarışından kopmuyor... Ancak yoğun maç trafiği sürekli seyahat etme zorunluluğunu Kartal’ı oldukça zorluyor. Son olarak deplasmanda Kadir Has’ta Kayseri’yi 2-1 mağlup eden Kartal’da yorgunluk tavan yaptı.

OYUNA ‘UFAK’ ELEŞTİRİ

41. dakikada Sosa’nın golüyle 2-1 öne geçen Beşiktaş, ikinci yarıda çok koştu ve mücadelesiyle skoru korumayı bildi. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş de bu konuya dikkat çekti ve öğrencilerini sergilenen azim nedeniyle tebrik etti. Sahadaki oyunu beğenmediğini dile getiren deneyimli hoca, “Buna rağmen sarf ettiğiniz efordan oldukça memnun kaldım. Oyun da önemli ancak bu kez bu kadar fazla mücadele ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

GÜNEŞ’TEN JET JEST!

Yoğun maç trafiği ve Kayseri’deki şartlar nedeniyle bitap düşen futbolcular ise Güneş’in bu sözlerine “İnanılmaz bitik hissettik. Zaman zaman nefes almakta zorlandık. Bittik hocam” şeklinde karşılık verdi. Öğrencilerinin yorgunluğunu dikkate alan Güneş de “İyi dinlenin kafanızı boşaltın. Çünkü perşembe Sporting, pazar G.Saray’la oynayacağız. İki önemli maça çıkacağız” dedi. Takıma jest yapan tecrübeli hoca dünkü rejenerasyon idmanını iptal edip takıma 1 gün izin verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0