MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5648
EURO
34.7004
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serdar Adalı Robinho için gitti

Beşiktaş transferde dolu dizgin gidiyor. Siyah-beyazlı yönetimin 2 önemli ismi Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Robinho için düğmeye bastı...
13.07.2010 09:33

 

Quaresma'yı Kartal yapan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, 'Süper Sambacı' için de harekete geçti. Brezilya'ya uçan ikili, Robinho için servet önerip işi bitirmekte kararlı.

Yıldırım Demirören'in son yönetimine aldığı Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu, 'olmaz' denileni gerçekleştirmiş ve bir 'Dünya Yıldızı'nı, Quaresma'yı Kartal yapmıştı.

Taraftarların 'Müthiş İkili' lakabını taktığı yöneticiler dün bir başka 'Dünya Yıldızı' için operasyonun düğmesine bastı. İkilinin önce İspanya'da Guti ile buluştuğu, ardından Brezilya'ya gittiği öğrenildi.

Önce Sambacı sonra City
Demirören'in "Mutlaka istiyorum" diyerek dev bir bütçeyi önlerine sunduğu iki yönetici, Robinho ile masaya oturacak ve reddedilmesi zor bir teklif yaparak ikna etmeye çalışacak. Bu engel aşıldıktan sonra ise İngiltere'nin yolu tutulacak.

Çünkü geçen sezon Santos'ta forma giyen Robinho'nun bonservisi halen Manchester City'de. Beşiktaş'ın City'ye sunacağı teklif de şimdiden belli.

Önce bonservis pazarlığı yapılacak, rakamda anlaşma sağlanamazsa kiralamak için ikinci bir öneri masaya konulacak.

-Fanatik-

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0