MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3144
EURO
35.0436
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergen'den istifa açıklaması

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hakkında istifa edebileceğine yönelik haberler çıkmasıyla ilgili, "Sivasspor'un menfaatleri, buradaki hocalarımızın üzerinde. Biz buraya zarar vereceğimizi düşündüğümüz an zaten bırakırız görevi" dedi.
07.10.2015 10:18
Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, 3 günlük iznin ardından bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. 

Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar daha sonra pas çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Aatıf Chahechouhe, John Boye, Djakaridja Kone ve izinli olduğu öğrenilen Batuhan Karadeniz katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Yekta Kurtuluş ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

'KENDİMİZİ STRESE SOKMAMIZA GEREK YOK'
Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Sergen Yalçın, 7 haftalık performanslarını değerlendirerek, "Çok mutlu olduğumuz söylenemez. Enteresan bir sezon geçiriyoruz. 6 tane beraberlik çok beklenen bir performans değil. 7 haftalık süreçte bizi mutlu eden takımın sahada kaybetmemesi. Oyuncuların direnç göstermesi. Oynadığımız maçların çoğunda kazanmaya yakınken son anlarda oyunların beraberlikle bitmesi, yaptığımız bireysel hatalar. 

Sürekli berabere kalıyoruz ve aynı konuşmayı yapıyorum. Ama çalışacağız, eksiklerimizi giderip takımı olması gereken yere getireceğiz. Aslında kendi açımızdan beklediğimiz bir puan cetveli değil bu. Bizim oynadığımız oyunların karşılığında bu olmadığını düşünüyorum. Puan cetvelinde daha yukarıda olmamız gerekiyor. Çünkü oynadığımız maçları alabilirdik. Lig çok uzun, kazanıp moral bulmamız lazım. Zaten diğer takımlarla aramızdaki puan farkı da çok fazla değil. Yani 1-2 maçlık bir problem var" dedi.

'KESİNLİKLE SIKINTI İÇİNDE DEĞİLİZ'
Sergen Yalçın, basında istifa edebileceği yönünde çıkan haberlere ilişkin de şunları söyledi:

"Zaten Sivasspor'un menfaatleri bizim buradaki hocalarımızın üzerinde. Öyle bir sıkıntı burada hiç bir zaman olamaz. Biz buraya zarar vereceğimizi düşündüğümüz an zaten bırakırız görevi. Hiç bir zaman öyle bir sıkıntımız olmadı. Bizim o konuyla ilgili en ufak bir korkumuz bile yok. O yüzden hiç kimsenin bir sıkıntısı olmasın o konuyla ilgili. Buraya başarılı olmaya geldik. Geçen sene geldiğimiz dönem belli, verdiğimiz mücadele ortada. Sıkıntılı bir süreçte görevi devraldık biz. Ama oyuncularla beraber birlik olduk, takımı sıkıntılı süreçten çıkarmasını bildik. 

Bu sezonda kesinlikle öyle bir sıkıntının içinde değiliz. Olayı fazla abartmamak lazım. Ama benim yapmam gereken, bu tür durumlarda bunun içinden oyuncularımla beraber çıkmasını bilmek. Teknik direktörlük birazda bu aşamalarda fark ediliyor. Çünkü teknik direktör olmak sadece takıma antrenman yaptırmak değil. Bu tür durumları idare edebilmek her şeyden daha önemli. Biz o yapıya sahibiz ekip olarak, gücümüz de var. Girdiğimiz bu döngünün içinden kısa sürede çıkıp Sivasspor'u istediği yere getirmek tek hedefimiz."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0