MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şili çok rahat kazandı

Dünya Kupası B Grubu maçında dün gece oynanan maçta,Şili Avustralya'yı 3-1 yenerek gruptan çıkma yolunda İspanya'ya gözdağı verdi.
16.06.2014 11:41


Şili, mücadeleye çok hızlı başladı. Özellikle Barcelona'da forma giyen Alexis Sanchez'in etkili futbolu, Avustralya savunmasını zor durumlara düşürdü.

Ve Şili takımı, öne geçmek için de fazla beklemedi. 12. dakikada ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu son olarak önünde bulan Alexis Sanchez, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını Avustralya karşısında 1-0 öne geçirdi.

Henüz ilk golün şokunu üzerinden atamayan Avustralya, 2 dakika sonra 2. golü de kalesinde gördü. İlk golün sahibi Alexis Sanchez, bu kez hücumu başlatan oyuncu oldu. Onun pasında topla buluşan Jorge Valdivia, kalecinin üzerinden topu ağlarla buluşturdu ve Şili durumu 2-0 yaptı.

Ancak bu gollerin ardından Avustralya, devre sonuna doğru dengeyi kurdu. 35'te sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselip kafayı vuran Tim Cahill, farkı 1'e indirmeyi başardı. Maçın ilk yarısı da Şili'nin 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda ise maçın temposu oldukça düşüktü. 56'da Avustralya, Mark Bresciano ile beraberliğe yaklaştı fakat Şili kalecisi Claudio Bravo, Bresciano'nun sert şutunu müthiş bir refleksle topu kurtarmayı başardı.

Şili de ikinci yarıdaki ilk gol fırsatını, 61'inci dakikada yakaladı. Alexis Sanchez'in ara pasına hareketlenen Eduardo Vargas, kaleci Matthew Ryan'dan önce topa dokundu ancak filelere giden topr son anda çizgi üzerindez Alex Wilkinson çıkardı.

Dakikalar 90+2'yi gösterdiğinde ise Şili farkı 2'ye çıkardı. Jean Beausejour'un golü, karşılaşmanın skorunu belirledi.Şili, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak, Dünya Kupası'na 3 puanla başladı ve B Grubu'nda Hollanda ile liderliği paylaştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0