MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5801
EURO
34.8134
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sivas, Gençler maçına kilitlendi

Sivasspor, ligde yarın Gençlerbirliği ile deplasmanda yapacağı maça odaklandı.
26.11.2010 12:59

Geçen hafta sahasında Kardemir Karabükspor'u 5-1 yenerek bir nebze olsun moral bulan ve ligdeki 11 maçlık galibiyet hasretine son veren Sivasspor'da gözler, yarın Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanacak maça çevrildi. Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayarak dün karayoluyla Ankara'ya giden kırmızı-beyazlı ekipte planlar galibiyet üzerine.

Ligde 13. hafta sonunda 10 puanla 16'ncı sırada yer alan Sivasspor, 13 puanla 13'üncü sırada yer alan Gençlerbirliği'ni yenerek galibiyet serisi yakalamak ve deplasmandaki 14 maçlık galibiyet hasretini de noktalamak istiyor. Ligde dış sahada en son galibiyetini geçen sezonun 17. haftasında 19 Aralık 2009'da Ankara'da Ankaragücü'ne karşı 3-2'lik skorla alan Sivasspor, Ankaragücü galibiyetinin ardından çıktığı 14 deplasman karşılaşmasında 6 beraberlik, 8 yenilgi aldı. Sivasspor, bu sezon deplasmanda 6 lig maçının 1'inden beraberlikle, 6'sından mağlubiyetle ayrıldı.

Gençlerbirliği ile Süper Lig'deki 11. randevusuna çıkacak olan Sivasspor, bu maçı kazanarak rakibine karşı ligdeki 8. galibiyetine imza atmayı planlıyor. Geride kalan 10 maçta rakibini 7 kez yenen Sivasspor, Başkent ekibine 3 defa da mağlup oldu. İki ekip arasındaki son 2 maçı, Gençlerbirliği 2-0'lık skorlarla kazandı.

Gençlerbirliği ile Sivasspor arasında yarın saat 17.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maçı, hakem Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kemal Yılmaz'ın yapacağı maçta, Mürvet Sezer de dördüncü hakem olarak görev alacak.

-4 KRİTİK MAÇ-

Sivasspor'u, ligin ilk yarısında 3'ü deplasmanda olmak üzere 4 zorlu maç bekliyor. Gençlerbirliği, Ankaragücü, Konyaspor ve Fenerbahçe ile 4 zorlu maça çıkacak olan Sivasspor, bu 4 maçlık periyottan en iyi skorlarla ayrılmayı hedefliyor.

Sivasspor, Gençlerbirliği maçının ardından 15. haftada Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacağı için Sivas'a dönmeyecek. Gençlerbirliği maçının ardından Ankara'da kalacak olan kırmızı-beyazlılar, Başkent'te yapacağı kampla Ankaragücü maçına hazırlanacak.

Ankaragücü maçının ardından 16. haftada sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Sivasspor, ligin ilk yarısını Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçla tamamlayacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0