MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sneijder niye öfkelendi?

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızına göre Süper Kupa finalinde asıl kenara gelmesi gereken isim kendisi değil, Lukas Podolski idi. Soyunma odasında bu şekilde söylenen Wesley Sneijder'in öfkesi kupanın kazanılmasıyla noktalandı.
11.08.2015 10:00

Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanan Süper Kupa maçında dakikalar 77'yi gösterdiğinde tabela kalkmış ve Sneijder yerini Umut Bulut'a bırakmıştı. Bu duruma bozulan Sneijder suratı asık şekilde kenara gelmiş, hocası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun uzattığı eli zoraki sıkmıştı. Kulübede otururken tekmeliklerini de sahaya doğru fırlatan Hollandalı yıldız daha sonra soyunma odasının yolunu tutmuştu. İşte Sneijder'in kulübeye tepki göstermesinin nedeni...

Arkadaşları sakinleştirdi

Hollandalı futbolcuya göre o dakikada oyundan çıkması gereken asıl isim Podolski idi. Soyunma odasında, "Neden Poldi değil ben çıktım?" diyerek söylenen Sneijder'i kupa seremonisi için sahaya döndüğünde takım arkadaşları sakinleştirdi. Tecrübeli futbolcu da sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Daha sonra da kırgınlığın uzamaması için hocasının yanına gidip sarıldı.

Robin'in gelmesi güzel

Robin Van Persie'nin Fenebahçe'ye transferini Hollanda basınına yorumlayan Sneijder, "G.Saray-F.Bahçe rekabeti bizim rekabetimizden daha yukarıda olacak. Süper Lig'de Hollandalı oyuncuları görmek çok güzel" dedi.

Kaynak: Sabah

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0