MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3171
EURO
35.0505
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sneijder'de sözleşme krizi

Galatasaray Yönetimi ile Wesley Sneijder uzlaşamadı, Hollandalı futbolcuyla mukavele de uzatılamadı.
21.07.2015 09:43

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray, “Sözleşmeyi uzatırız” dediği Hollandalı futbolcuyla masaya oturdu, toplam 5 milyon euro olan yıllık parasını düşürmesini istedi. Üstelik yıldız oyuncunun istediği mukavele, üç değil, iki yıldı. Bu sorunlar nedeniyle yeni mukavele de yapılamadı.

Haftalardır Felipe Melo kriziyle boğuşan Galatasaray’ın şimdi de Wesley Sneijder ile yenileyeceği sözleşme problem oldu. Taraflar anlaşma sağlayamayınca yeni mukavele de yapılamadı. Sezon sonu bitecek sözleşmeyi 3 sene daha uzatmak isteyen Galatasaray, Hollandalı futbolcudan biraz fedakarlık istedi; ancak oyuncunun indirime yanaşmadığı ortaya çıktı.

Özbek görüşecek

Galatasaray’dan her sene için 3.2 milyon euro garanti ücret, 500 bin euro maç başı hak ediş ve her yıl için 1.3 milyon euro imza parası alan Hollandalı futbolcunun, üç yıllık bir uzatma ile önceki şartların devamını istediği belirtildi. Avusturya’ya çıkarma yapacak olan Başkan Dursun Özbek’in Sneijder konusunu da çözüme kavuşturmayı amaçladığı bildirildi.

Özbek’in, Sneijder ve Velden’deki kampa gelecek olan menajeri Guido Albers’le masaya oturacağı vurgulandı. Cim-Bom’un, üç yerine iki yıllık bir sözleşmeye imza koymaya sıcak baktığı dile getirildi. Melo’nun sözleşme uzatma isteğini geri çeviren yönetim, bu şekilde Sneijder’e özel ayrıcalık yapmış olacak. Bu durumun takım içinde ne gibi yansımaları olacağını ise zaman gösterecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0