MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Son düdükle birlikte ortalık karıştı

Bank Asya 1. Lig'de Altay ile Boluspor'un 3-3 berabere kaldığı maçın ardından sahada başlayan gerginlik soyunma odasındaki koridorlarda da devam etti..
04.12.2010 17:10

Altay Alsancak Stadı'nda oynanan ve 3-3 berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında Altay'ın ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün ardından Mehmet Şen ile Boluspor yedek kulübesindekilerle arasındaki tartışma maç sonunda da devam ederken, iki takım arasındaki gerginlik soyunma odası koridorlarına da yansıdı.

Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Altay Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar, maçın ardından Mehmet Şen ile Boluspor'un masörü veya sağlık görevlisi arasındaki tartışmanın devam etmesi üzerine protokol tribününden soyunma odası koridorlarına indiğini söyledi.

Taşpınar, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Yolda gelen tartışma, Boluspor soyunma odasına kadar yansıdı. Bizim oyuncularımızla Boluspor sağlık görevlisi arasındaki çıkan tartışmanın arasına girmemle birlikte görevlinin elindeki bıçağı gördüm. Üzerimize doğru salladı, kulüp başkanı olduğumu söylememenin ardından bıçağı değişik yerlerime salladı. Bunlardan ikisi bacağımı sıyırdı. O kişinin Boluspor sağlık görevlisi olduğunu duydum. Bunlar, futbol sahalarında olmaması gereken hareketler. Kendi stadımızda böyle bir saldırının olmasını nefretle karşılıyorum.''

Boluspor'la her zaman dostane ilişkiler içinde olduklarını ifade eden Taşpınar, sorumlu kişiye Boluspor başkanı ve yönetim kurulunun gerekli cezayı vereceğini inandığını belirterek, o kişiden şikayetçi olacaklarını sözlerine ekledi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0