MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3318
EURO
35.1683
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Son karar Babacan

Beşiktaş Teknik Direktörü, üç cephede başarıya koşacak bir takımda kalenin en güçlü yer olması gerektiğini söyledi ve “Bana Volkan Babacan’ı alın” dedi. Siyah beyazlılar, tecrübeli kaleci için M.Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelecek.
08.06.2016 16:37
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Beşiktaş’ta kadroya ilk takviye kale için yapılacak...Tolga Zengin’i zorlayacak bir file bekçisinin kadroda olmasını ısrarla isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş, kafasındaki ismi belirledi ve yönetime de bu talebini iletti...

Bana Volkan Babacan’ı alın
Medipol Başakşehir ile geçen sezon harika bir performans sergileyen, bunun yanısıra Milli Takım kalesini de devralan ve şu anda 1 numara olan Volkan Babacan’ın transferi için siyah beyazlı yöneticiler yoğun bir çaba sarfedecek. Ve Medipol Başakşehir yönetimiyle de pazarlıklar başlayacak.

MiLLi TAKIMDA DA BANKO
Beşiktaş’ta transferden sorumlu isimler, şu an herkesin övgüler yağdırdığı Volkan Babacan’ın transferi için Medipol Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile önümüzdeki hafta bir araya gelip fikir alış verişinde bulunacaklar.

Şenol Güneş’in de bu transfere sıcak bakmasının çok önemli olduğunu belirten yöneticiler, “Volkan Babacan son yıllarda yıldızını parlatan bir isim. En iyi performansı gösterdiği dönemi yaşıyor. Milli Takımın da artık banko kalecisi. Beşiktaş’ta da büyük başarılara imza atar” yorumunu yaptılar.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0