MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3307
EURO
35.1486
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "CAS bir adalet mekanizması ve CAS'ın adil davranacağına, adalet dağıtacağına inanıyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 2010-2011 sezonuyla ilgili şike davası sürecine FIFA'nın "müdahil olmama" yönündeki kararının ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptıkları başvuruya ilişkin duruşma konusunda, "CAS bir adalet mekanizması ve CAS’ın adil davranacağına, adalet dağıtacağına inanıyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada, İsviçre'nin Lozan kentinde bulunan CAS binasında gerçekleştirilen ve 8 saat süren duruşmaya, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, başkan yardımcıları Önder Bülbüloğlu ve Ertuğrul Doğan, yöneticiler Ahmet Fikret Gökhan, Sertaç Güven, Eda Lermi Zorer ve kulüp avukatı Erdem Egemen ile İsviçre'de kulübü temsil eden Froriep Hukuk Bürosundan Jean Marguerat, Lucien Valloni ve Evin Durmaz'ın katıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Ağaoğlu, şunları kaydetti:

"Bütün argümanlarımızı büyük bir ciddiyet ve kararlılıkla ortaya koyduk. Bizim açımızdan gayet iyi bir duruşma oldu. Başarılı bir savunma yaptık. Karşı tarafta FIFA, TFF ve Fenerbahçe avukatları da kendi savunmalarını gerçekleştirdi. CAS bir adalet mekanizması ve CAS'ın adil davranacağına, adalet dağıtacağına inanıyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0