MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4902
EURO
34.5932
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sosa ve Gomez ilk 11'e

Mersin karşılaşmasında harikalar yaratan, ancak Trabzon karşısında etkisiz kalan iki isim Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup, Gaziantep mücadelesinde ilk 11'deki yerlerini Mario Gomez ile Jose Sosa'ya bırakacak.
25.08.2015 10:55

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, ilk 11’in hücum tarafında değişikliğe gitme kararı aldı. Mersin İdmandyurdu ve Trabzonspor karşılaşmalarında Cenk Tosun ile Oğuzhan Özyakup’u oynatan Güneş’in, önümüzdeki cuma günü Gaziantepspor’la deplasmanda yapılacak mücadelede ise bu isimleri kullanmama olasılığı oldukça yüksek gözüküyor.

Mersin sınavında Cenk hat-trick, Oğuzhan ise 3 asist yapmıştı. Ancak Trabzon önünde etkisiz gözüken ikilinin yerlerini, Mario Gomez ile Jose Sosa’ya bırakması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam, Antep karşısında Alman forvet Gomez’i ileri uçta oynatırken, tam olarak hazır hale gelen Arjantinli yıldız Sosa’ya da onun arkasında yer verecek.

Töre de sallantıda

Hücum hattında değişiklikler bununla kalmayabilir... Güneş’in, ilk iki maçta vazgeçmediği ama kendisinden geçen sezonki verimi henüz alamadığı Gökhan Töre’yi de yedeğe çekebileceği bildirildi. Töre’nin bulunduğu sağ kanatta teknik ekip, Kerim Frei’a ‘Hazır ol’ mesajını verirken, son kararın maç günü verilmesi bekleniyor. Olcay Şahan’ın     ise sol kanattaki yeri şu an itibariyle garanti gözüküyor. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0