MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3143
EURO
35.0465
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şota takımına inanıyor

Trabzonspor'un hocası, Karadeniz inadıyla konuştu: "Trabzonspor tarihindeki en iyi kadrolardan birine sahibiz. Bunları kullanmak benim işim. Formda çok oyuncumuz var ve hepsinden yararlanacağız."
06.10.2015 09:14
Üst üste 3 maçını kaybedip eleştirilerin odak noktası olan Şota Arveladze, taraftara önemli mesajlar yolladı. Kötü serinin sona ermesi için gerekenleri yapacaklarını anlatan Gürcü çalıştırıcı, Konyaspor maçında ve sonrasında yaşananları şöyle özetledi:  

‘Agresif değilim’

“Ben normalde agresif, mutsuz bir insan değilim. Ama Konya maçından sonraki görüntüleri izleyince ben bile kendime şaşırdım. Fakat üst üste yapılan inanılmaz hatalar daha şaşkınlık verici. Biz işin entrikasını bilmeyiz, spor adamıyız. Ben de maçlardan sonra hangi oyuncu değişikliğini neden yaptım, rakibi nasıl analiz ettik, hedeflerimiz ne olacak onları konuşmak isterim. Umarım bundan sonra bunları konuşuruz.” 

‘Hedefler yeni başlıyor’

Trabzonspor için hedeflerin yeni başladığını dile getiren Bordo-Mavililer’in hocası sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bunu söylememin nedeni takımın potansiyeli. Daha çok iyi olmadık derken onu söylemeye çalıştım. Yeni bir sistemle yeni bir şey oynamaya çalışıyoruz. Formda çok oyuncumuz var. Ayrıca belki de Trabzonspor için en iyi kadrolardan birine sahibiz. Bunları kullanmak benim işim ve en iyi şekilde kullanacağız da.” 

‘Lideri yenmedik mi!’

“Trabzonspor, ligin şu anki liderini iyi bir oyunla yenen, Galatasaray’ı elinden kaçırdığı hemfikir olunan bir takım. Demek ki potansiyel var. Bu potansiyeli bundan sonra daha da geliştireceğiz. Ben Trabzonlu değilim ama Karadenizli inadını iyi bilirim. Bu inatla yola devam edeceğiz. Herkes görecek ki hedefimize de ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0