MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.314
EURO
35.1085
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sow gitmekten vazgeçti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın “Sow'a 15 milyon Euro verdiler” sözünün ardından gözler Senagalli golcüye çevrildi.
26.08.2015 10:50

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Sow’a 15 milyon Euro verdiler” sözünün ardından gözler Senegalli golcüye çevrildi. Sözleşmesinde “17 milyonu Euro’yu getiren oyuncuyu alır” maddesi bulunan tecrübeli futbolcu, bu sezon sonunda seneye serbest kalacak.

Sarı-lacivertlilerden aldığı yıllık garanti ücret her sezon düştüğü için 1.4 milyon Euro’ya oynayan Sow, takımda kalmakta ısrarlı. Kontratının uzatılıp, aldığı parada iyileştirme yapılmasını isteyen Senegalli konusunda Vitor Pereira önderliğindeki teknik heyet de kararsız.

Valencia orta sahasında forma giyen Cezayirli Feghouli transferinin gerçekleşmesi durumunda özellikle kanat oyucularının fazlalığından dolayı Sow’un forması garanti değil. Ancak forvet mevkisinde de cankurtaran gibi yetiştiği için Sow’un taraftarın gözündeki yeri de çok farklı.

PERFORMANSINI DA ETKİLEDİ!
Başkan Aziz Yıldırım “Her oyuncunun bir değeri var ve bu meblağ verildiğinde kulübün menfaatlerini düşünmek zorunda kalırım” diyerek başarılı hücumcunun gitmesine yeşil ışık yaksa da Moussa Sow, İstanbul’daki kurulu düzeninin bozulmasını istemiyor.

Performans olarak da bu durumdan etkilenen ve eski formunu aratan 29 yaşındaki oyuncu, transferin bitmesine sayılı günler kala Katar’dan gelen teklifler karşısında yönetimi zorlayacağa benziyor. Kısacası yönetim, Sow’u kontratı biteceği için elden çıkartmak, o ise yıllık ücretini arttırıp F.Bahçe’de kalmak niyetinde.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0