MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5782
EURO
34.8036
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ŞU AN SUSMAYI UYGUN GÖRÜYORUM

Ünal Karaman, 3-1 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından konuştu. Karaman, “Bazen mağlup olursunuz, yenilerek farklı bir noktaya gelirsiniz. Bugün öyle bir maç yaşadık” dedi.
Karaman hakemin yönetimi hakkında ise “Bazen biz görüyoruz ama görünmüyor. Demek ki bizim bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor” açıklamasını yaptı.

Galatasaray deplasmanında 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

90 dakikayı değerlendirerek sözlerine başlayan Karaman kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Maç başlangıcı bize yakışmadı. Penaltıdan pozisyonunun ardından golü bulduk ama ısrarla anlatmaya çalıştığımız bir pozisyonda ikinci golü yedik. Yenilen gollerden dolayı oyuncularımın tavrını normal karşılıyorum. Ufak tefek hataları maruz görebiliyoruz. 3. golden sonra bulduğumuz pozisyonlar vardı. Bu dönemde hepimizin baktığı ama bazılarımızın gördüğü bir pozisyon yaşadık. Hakem penaltı verecek diye emin olduğumuz pozisyonda 3-2'yi yakalasaydık durum farklı olabilirdi ama vermedi. Bazen mağlup olursunuz, yenilerek farklı bir noktaya gelirsiniz. Bugün öyle bir maç yaşadık. Sakatlarımızın olduğu bir dönemdeyiz. Mücadele eden, samimi bir duruş gösteren oyuncularım var. Mağlubiyete rağmen onları tebrik ediyorum. Tabii ki hatalarımızla ilgili değerlendirme yapacağız" diye konuştu.

"Kişi kendi vicdanına yenik düşüyorsa, bir yerde hata var. İnsan yüreği yer yüzü gibidir, bir tarafı aydınlık, bir tarafı karanlık. Ne olursa olsun, evimize götürdüğümüz ekmeğin helal olmasını isteriz. Saha içinde insanlar alın teri döküyorlar. Ben içeride oyuncularıma, yenile yenile büyüyeceğiz dedim. Biraz daha gayret gösterip istediğimiz sonuçları alırız. Umut ediyorum ki Ümit hoca da bu bilinçle hareket etmiştir. Arda'ya görev verdik. Güzel de bir duruş sergiledi, panik de yapmadı. Bu şekilde büyüyecekler. Tebrik ediyorum kendisini."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0