MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3641
EURO
34.9382
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süren Polat için ağır konuştu

Kabus gibi bir sezon geçiren G.Saray'da muhalefetin güçlü ismi ve kulübün efsane başkanlarından Faruk Süren, Polat için ağır konuştu...
03.12.2010 13:10

Özhan Canaydın'ı anma organizasyonunda konuşan Faruk Süren, "Bizim başarılarımız tesadüf değil. Asıl tesadüf Polat'ın başkanlığıdır. Canaydın ölmeseydi rüyasında bile göremezdi" dedi.
Galatasaray Kulübü'nde 3 dönem başkanlık yapan Özhan Canaydın'ın hayatını kaybetmesinden yaklaşık 8 ay sonra anıldı.

Sarı-Kırmızılı kulübün Divan Kurulu üyelerinden Yılmaz Tokuz tarafından Caddebostan'da bulunan Büyük Kulüp'te gerçekleştirilen Canaydın'ı anma organizasyonuna, camianın önde gelen isimleri katıldı.

Yaklaşık 80 kişinin yer aldığı gecede, eski başkanlardan Faruk Süren, eski yöneticiler Ali Dürüst, Cengiz Özyalçın, Semih Haznedaroğlu, Abdürrahim Albayrak, Ahmet Dedehayır, Mehmet Bilen, Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın, yönetimden yakın zamanda istifa eden Cemal Özgörkey, Galatasaray takımının eski futbolcusu ve teknik direktörü Bülent Korkmaz ile bir dönem kulübün bir bölüm hissesini elinde bulunduran, iş adamı Ünal Aysal dikkat çeken isimlerdendi.

Daha çok muhalif isimlerin katıldığı organizasyonda Canaydın'ın görüntülerinden oluşan sinevizyon gösterileri yapıldı. Gecede söz alan isimlerden en çarpıcı açıklamaları yapan ise Faruk Süren oldu.

Polat'ın, UEFA Kupası'nın tesadüfen kazanıldığını vurgulayan sözlerine oldukça sinirlenen Süren sert konuştu. Süren'in, "Adnan Polat, bizim UEFA şampiyonluğumuzu tesadüf olarak nitelendirecek laflar sarf etmiş. Biz 4-5 senelik bir çalışma sonucunda takımı, UEFA Kupası şampiyonu yapmayı başardık. Buna tesadüf denemez. Esas rahmetli başkan Özhan Canaydın hayatını kaybetmeseydi, Adnan Polat, Galatasaray Başkanlığı'nı rüyasında bile göremezdi" açıklamasını yaptığı bildirildi.

'Konuşmasına anlam veremedim'

Bu kulübün başkanının bu şekilde konuşmasına anlam veremediğini dile getiren Faruk Süren, "Bizim kazandığımız başarılarla ilgili yorumları son derece yanlış. Asıl onun başkanlığı, tesadüftür" dediği öğrenildi.

Süren'in bu sözleri sonrasında katılımcıların kendisini uzun süre alkışladıkları ifade edildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0