MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5965
EURO
34.7887
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Survivor adasında hazine buldular

Survivor Ünlüler- Gönüllüler Yarışması’nın yapıldığı Dominik Adası’nda 1500’lü yıllardan kalma hazine bulundu!
01.05.2011 20:03

Bir balıkçının şans eseri bulduğu ve sattığı gümüş sikkenin ardından adaya giden dalgıçlar Karayipler'deki en eski gemi enkazını buldu. Kış aylarına rastlayan arama çalışmaları, soğuk nedeniyle çok derin yapılmasa da, bulunan hazinenin milyon dolarlar değerinde olduğu belirtiliyor.

YARI YARIYA PAYLAŞACAKLAR

Deep Blue Marine ekibinin yaptığı çalışmalarda milyon dolarlık 700 gümüş sikke, yeşim taşı heykelleri ve Şamanik ritüellerde kullanıldığı düşünülen aynalı taşlar bulundu. Aradan geçen 500 yılı aşkın zamana rağmen söz konusu para ve heykellerin iyi durumda oldukları gözlendi. Enkazın hangi gemiye ait olduğuyla ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmazken, İspanya'ya gitmekte olduğu ve fırtına nedeniyle battığı tahmin edildi.



Arama ekibiyle anlaşma imzalayan Dominik Cumhuriyeti hazineyi yüzde 50- 50 paylaşacak. Derya Büyükuncu, Asena, Nihat Doğan, Pascal Nouma, Özge Ulusoy ve Ebru Destan gibi ünlülerin yer aldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasını izleyen Türk tatilciler vize gerekmeyen Dominik'e akın etti. Türklerin yoğun talebi üzerine seyahat acenteleri adaya turların sayısını artırdı. Satışlar yüzde 30 oranında arttı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0