MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.336
EURO
35.0929
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TAKAS İSTEMEM SATILIRSA OLUR...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadro dışı kalan ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan Tolgay Arslan ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Şenol Güneş, daha önce de Tolgay'ın gitmesi yönünde karar aldığını hatırlatarak, "Tolgay Arslan iyi bir oyuncu, Türkiye'nin üst seviyelerinde bir oyuncu. Oynamadığı zaman negatif enerjili oluyor. Gitmek istiyordu daha önce, "Git" dedim, oynatmayı düşünmüyordum ama geldi, hak etti, oynadı. Ama, sonradan üzülmesin diye ayrılmasının doğru olacağını düşündüm." ifadelerini kullandı.

Son dönemde konuşulan Tolgay-Şener takasıyla ilgili sorulan soruyu da yanıtlayan Güneş, “Şener düzgün bir karakter. Ama şu anda böyle bir şey olmadığı için bir şey diyemem. Tolgay’ın Fenerbahçe ile görüştüğü söyleniyor medyada. Bana sorarlarsa önce para karşılığı vermek gerekir.  Tolgay iyi bir oyuncu, bizden ayrılırsa, başka oyuncuyla takas etmeye gerek yok. Fenerbahçe'den istediğim bir oyuncu yok. 

Orta sahada ileri yönlü Oğuzhan ve Ljajic var. İki yönlü olarak Atiba, Dorukhan, Necip ve Medel var. Hem sağ bek hem sol bek alınabilir.

Adriano gibi bir oyuncu.

Sonuçta Gökhan varken kimseyi oynatmam ben burada sakatlık olmadıkça. Şu anda iyi çalışıyor.

Fatih de sağ bek, sol bek ve stoper oynadı. Tam mevki almaya başladı. Enzo Roco belki gidebilir. Zaten onun fiyatına Mirin’i aldık” ifadelerinde bulundu. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0