MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3261
EURO
35.0684
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'TAKIM OLARAK ÇOK İYİ OYNADIK'.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni transfer Mirin'i neden ilk 11'de oynattığına maçtan önce açıklık getirdi. .
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor karşısında hak ettikleri bir galibiyete imza attıklarını söyledi.
 
Devre arasından sonra maç trafiğine girmeninin her zaman çeşitli zorlukları olduğuna değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Aradan sonra ilk maçlar her zaman zordur. İlk yarı bu zorluğu yaşadık ama erken golle moral bulduk. Süper Lig'de ilk yarının ortalarından itibaren bulduğu şansı çok iyi değerlendiren Dorukhan adına çok sevindim. Çalışmalarının karşılığını hem o aldı hem de bize fayda getirdi. Bu sefer erken golün avantajını iyi değerlendirdik" dedi.

'TAKIM OLARAK ÇOK İYİ OYNADIK'
 
İkinci yarıda tempodan uzaklaşmadan, dengeli ve kontrollü bir şekilde maça başladıklarını belirten Şenol Güneş, bu sayede rakibin zaaflarını değerlendirip golleri bulduklarını ifade etti.
 
Takım olarak bu sezon en iyi oyunlardan birini ortaya koyduklarını vurgulayan usta hoca, "Kampta oluşturduğumuz aile ortamını maça da iyi yansıttık. Özellikle takım olarak ortaya koyduğumuz disiplinli oyun sezonun en iyileri arasına girer. Aldığımız bu farklı galibiyet, şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın da olduğunu rakiplere göstermek adına çok önemliydi" diye konuştu.

'EN İYİ TERCİH MİRİN-VİDA'
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni transfer Mirin'i neden ilk 11'de oynattığına maçtan önce açıklık getirdi.
 
Tecrübeli çalıştırıcı, "Stoperde en iyi tercihin Mirin-Vida ikilisi olacağını düşündüğüm için böyle bir karar verdim" dedi.
 
Güneş, hedefleriyle ilgili ise, "İlk yarıdaki son maç da dahil, kaybettiğimiz çok puan var. Bunları geri getiremeyiz ama oynayacağımız oyun ve alacağımız puanlarla, kayıp puanların telafisini yapmaya çalışacağız" dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0