MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3114
EURO
35.0969
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TAMAMEN DOĞAL ÜRÜNLERLE HİJYEN

Bugünkü içeriğimizde tamamen doğal malzemeler ile tüm yüzeyleri temizleyebileceğiniz tek bir ürünü tanıtıyoruz hem de bu temizleyiciyi kendiniz yapacaksınız.
Arkadaşlarımızı eve davet edip güzel bir akşam geçirmek harika bir fikirdir. Ancak ertesi gün ciddi bir ev temizliği bizi beklemektedir. Farklı yüzeyleri temizlerken farklı ürünler kullanırız ve bir sürü farklı kimyasala maruz kalırız.

Aslında böyle olmak zorunda olmadığını söylemek istiyoruz. Bugünkü içeriğimizde tamamen doğal malzemeler ile tüm yüzeyleri temizleyebileceğiniz tek bir ürünü tanıtıyoruz hem de bu temizleyiciyi kendiniz yapacaksınız. Sadece evinizdeki malzemeleri kullanarak tüm yüzeyleri kolayca temizlemenizi sağlayacak bu ürün hayatınızı çok kolaylaştıracak!

4 portakalın kabukları
 
1 cam şişe beyaz sirke
 
Farklı bir koku istiyorsanız, bitki yağı kullanabilirsiniz. Örneğin, limon yağı
 
1 büyük kavanoz
 
Tülbent veya oldukça ince bir süzgeç
 
Bir sprey şişesi...

Hazırlanışı...

Portakal kabuklarını cam kavanoza atın ve üzerini geçecek kadar sirke ilave edin. 3 hafta boyunca bekletin ve sirkenin portakal kabuklarından ihtiyacı olan tüm gerekli maddeleri almasına izin verin.

Güneş almayan ve oda sıcaklığında olan bir yerde bekletmeniz yeterli olacaktır. 3. Hafta sonunda tülbent yardımıyla karışımı süzün ve sprey şişeye alın. Üzerine yarı yarıya olacak şekilde su ekleyin. Leke ne kadar zorluysa o kadar çok kullanmanız gerekiyor. Bu sebeple birazını ayırıp seyreltmeden kullanmayı tercih edebilirsiniz. Son olarak içine seçtiğiniz bir bitki yağını ekleyin ve yüzey temizleyiciniz hazır!

Raflardan toz alırken, ocağınızı yağ ve diğer yemek artıklarından temizlerken, banyonuzu temizlerken, yerleri silerken ve daha nicesi. Tüm yüzeyler için bu karışımı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0