MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3705
EURO
34.9603
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Taraftar ağladı, Adnan Polat gitti

Galatasaray başkanı Adnan Polat, "Galatasaraylılık düştüğümüz yerde ağlamak değil, kalkıp mücadele etmektir" dedi, bir taraftar ağlayarak sözünü kesti, isyan etti..
29.11.2010 18:09

Polat maç sonunda stadyum çıkışında basın mensuplarının karşısına geçti ve bazı açıklamalar yaptı. 

Polat konuşmasında kötü gidişi yorumlarken; 
“ ''Alınan sonuçlardan memnun değiliz, çok üzüldük. Bunlar Galatasaray'ın alışık olmadığı neticeler. Bu işin bu hale gelmesinde, kimseyi tek tek bireysel suçlamayacağım ama herkesin, hepimizin katkısı var, bunu düzeltecek olan da bizleriz. Özellikle teknik heyet ve futbolcular. Onlar da aynı şeyi ifade ediyorlar. İlla ki bu düşüşün bir yükselişi olacak" dedi. 

"İstifa sesleri" hakkında ise Polat; "Galatasaraylılık demek yere düştüğümüz vakit orada ağlamak değil, oradan daha kuvvetli kalkıp mücadele etmektir. Galataraylılılık bu kadar ucuz değil. Biz de mücadelemizi vereceğiz”. 

Bu sözlerin ardından bir taraftar araya girdi ve “Her hafta ağlıyoruz, ne olacak bu halimiz başkanım. Eşim hamile, doğmamış çocuğumun rızkını buraya veriyorum. ne zaman yüzümüz gülecek” dedi. Bu sözler üzerine başkan Polat “Dur olum yerisi burası değil, alın bu arkadaşı” dedi, ancak taraftar ağlayarak isyanına devam edince, başkan arabasına binip stadyumdan uzaklaştı. 

Mikrofonların uzatıldığı taraftar ise “Yeter artık her hafta maça gelip kahrolup gidiyoruz. Forvet yok, hiçbir şey yok, topa bile kız gibi vuruyorlar. Bu yaptığımın şovla alakası yok, artık çıldırdım. Bu maç dönüm noktamızdı, kazanmamız lazımdı, artık dayanamıyorum. Bundan sonra maçlara da gelmeyeceğim, iddiamız da kalmadı. Kewell ve Pino oynuyor, diğerleri oynamıyor” dedi. 

Maça giriş bileti de sorulan taraftar “biletim arabamda” yanıtını verdi ve eşi tarafından da bu bilgi doğrulandı. 

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0