MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3855
EURO
34.8742
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Taraftarlardan 'Sağlam' destek

Bursaspor, pazartesi günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, tesislere gelen 2 bine yakın taraftar, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu..
28.11.2010 00:50

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yaklaşık 2 saat geç geldiği Özlüce Tesisleri'nde antrenmana futbolcular taraftarların oluşturduğu kordonun arasından çıktı. Antrenman sahasına güllerden kalp çizen taraftarlar, tezahüratlarıyla futbolculara moral verdi.

Ertuğrul Sağlam'ın tesislere gelmesiyle ortalık adeta karnaval yerine döndü. Sağlam'ın içinde bulunduğu otomobilin önünü kesen taraftarlar, ''Ertuğrul Sağlam ile 10 sene'' tezahüratında bulundu. Sağlam da taraftarlara alkışlarla karşılık vererek. ''Sizleri çok seviyorum'' dedi.

Teksaslılar Derneği Başkanı Mehmet Güzel Söz, burada yaptığı konuşmada, ''Ertuğrul Sağlam'a kredimiz sonsuz, bizim gönlümüzde açık çekiniz var. Bize bu güne kadar yaşattığınız mutluluktan ötürü çok teşekkür ederiz. Taraftarlar olarak biz sizin arkanızdayız'' dedi.

Ertuğrul Sağlam da Bursa'da ve Bursaspor'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Sağlam, daha sonra taraftarların yoğun ilgisi altında antrenman sahasına geçti.

Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 6-1 biten Valencia maçının ardından, ''Sorumluluk bana ait. Ödenmesi gereken bir fatura varsa ben öderim'' şeklinde açıklama yapmıştı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0