MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3369
EURO
35.0909
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARKAN , EŞİNİ ,BEBEĞİNİ TERK ETTİ

Megastar Tarkan'ın eşiyle boşanacağı ve evi terk ettiği iddialarına verdiği yanıt, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında kafaları karıştırdı.
46 yaşındaki Tarkan'ın, geçtiğimiz hafta sonu magazin gündemine bomba gibi düşen boşanacağı iddiaları sevenlerini adeta yıkmıştı. Tarkan'ın 29 Nisan 2016’da sade bir nikah töreniyle eşi Pınar Dilek ile başlayan mutlu evliliğinin biteceği iddialarına verdiği yanıt ise olay oldu.
 
Geçtiğimiz hafta sonu ortaya çıkan iddialara göre Tarkan'ın, eşiyle arası son 3 ayda her geçen gün daha da açıldı ve Pınar Tevetoğlu’nun kıskançlık krizleri yüzünden Tarkan evi terk etti.
 
Bebekleri minik Liya henüz 6 aylıkken böyle bir iddianın ortaya çıkması bile ünlü şarkıcının sevenlerini yıktı.
1935800_3_1548059590wp6oq.jpg
 
TARKAN'IN AÇIKLAMASI: Herkes bir açıklama beklerken Tarkan’ın mesajı kafaları daha da karıştırdı. Mesajda, "Kızımızla birlikte Almanya'daki evimizdeyiz, çok mutluyuz. Ailemiz de yanımızda. Sorunumuz yok.'' diyen Tarkan, sevenlerine problemin olmadığını dile getirirdi.
 
 
AÇIKLAMA İNANDIRICI DEĞİL:
 
Ancak Söylemezsem Olmaz programında Tarkan'ın yaptığı bu açıklamanın inandırıcı olmadığı belirtildi.
 
KANIT YOK!:
 
Söylemezsem Olmaz’a göre Tarkan’ın, açıklamasında belirttiği gibi ortada ailesiyle çekinmiş olduğu bir fotoğraf ve Almanya’ya gittiklerine dair bir kanıt olmadığı, kafaları karıştırdı.
 
Ayrıca Tarkan, geçmişinde de hakkında çıkan bu tarz haberlere kulak asmayıp cevap vermemesiyle biliniyor. Böyle bir konuda açıklama yapması, ayrılık haberlerini daha da güçlendirdi.
 
KAYINVALİDESİYLE KAVGA ETMİŞTİ:
 
Geçtiğimiz yıl Pınar Tevetoğlu'nun, eşi Tarkan'ın annesiyle kavga etmesi de olay olmuştu. Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu, gelinliğini ihtiyacı olan bir yakınına vermiş ancak Neşe Tevetoğlu buna karşı çıkıp durumu engellemek istemişti.
 
Kayınvalide Neşe Tevetoğlu, "Uğursuzluk getirir" diye itiraz edince gelin - kaynana arasında tartışma yaşanmıştı. Çıkan söylentiler arasında ise Tarkan'ın, annesi ve eşinin arasında kalmış olmasıydı.
 
Pınar Dilek Almanya Duisburg'da dünyaya geldi. 31 yaşında olan Pınar Dilek, Elazığlı anne ve Şanlıurfalı babanın kızıdır.
 
TARKAN HAYRANIYDI:
 
Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0