MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.587
EURO
34.848
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Terim başarı garantisi verdi

Transfer döneminde güçlü bir kadro oluşturan Galatasaray yönetimi, sezon sonunda şampiyonluk bekliyor. Başkan Ünal Aysal, "Biz üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdi sıra Terim'e geldi." derken tecrübeli teknik adam da başarılı bir dönem geçireceklerine dai
08.09.2011 16:53

Transfer döneminde kadrosunu önemli yıldızlarla takviye eden Galatasaray yönetimi, topu artık Teknik Direktör Fatih Terim'e attı. Üç ay süren transfer sezonu boyunca önemli isimleri Sarı-Kırmızılı takıma kazandıran Başkan Ünal Aysal yönetimi, sezon sonunda Terim'den şampiyonluk bekliyor. Yeni transferler için 100 milyon Euro'ya yakın maliyetin altına giren Sarı-Kırmızılı yönetim, bu sezon üç yıllık şampiyonluk beklentisinin sona ereceğine inanıyor.

Yönetici Abdurrahim Albayrak'ın dün medyaya verdiği yemeğe katılan Fatih Terim'in neşeli olması dikkatlerden kaçmadı. tecrübeli hoca, yemeğe katılan İkinci Başkan Ali Dürüst ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'le de samimi görüntüler verdi. Tecrübeli teknik adamın, "Çok iyi bir kadro kurduk. Bu sezon Türk Telekom Arena'nın ambiyansıyla birlikte şampiyonluğu ulaşacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı. Albayrak da, "Hepimiz bir aileyiz. İnşallah sezon sonunda, mutlu bir şekilde yine bu yemeği yiyeceğiz." diye konuştu.

Hakan Şükür ise, toplantının ardından, "Şampiyonlar Ligi'nde devam eden Trabzonspor ile bu sezon güçlü bir kadro kuran G.Saray şampiyonluk yarışında rakiplerine göre biraz daha avantajlı gibi gözüküyor." açıklamasını yaptı.

Arda'nın Kazakistan maçı sonrası yaptığı açıklama için de Şükür, "Kardeşlik, birlik ve beraberliğin çok lazım olduğu günlerde bunları duymak hoş olmadı. Arda'nın açıklamalarında sürçü lisans olmuştur. Belki onun söyledikleri farklı kesimler tarafından başka yönlere çekilmiş olabilir. Arda ölümlerin durması adına güzel şeyler söyledi." ifadesini kullandı.

Bu arada G.Saray'da futbolcuların forma numaraları belli oldu. Arda'dan boşalan 10 numaralı formayı Melo giyecek. Yeni transferlerden Ceyhun 6, Selçuk İnan 8, Elmander 9, Riera 11, Ujfalusi 17, Muslera 25, Eboue 27, Engin Baytar 50, Sercan Yıldırım da 90 numaralı forma ile sahaya çıkacak.

'Hayalim gerçek oldu'

G.Saray'ın Bursa'dan aldığı Sercan Yıldırım, Cim Bom'da büyük başarılara imza atacağını söyledi. GS TV'ye konuk olan oyuncu, "Bir gün Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi hayal ediyordum. Nasip oldu. Çok mutluyum." dedi. Kendisine Thierry Henry'yi örnek aldığını belirten futbolcunun hedefi, Barcelona ya da Real Madrid.

UEFA'dan transfer var!

UEFA'nın internet sitesinde, G.Saray'ın bu sezonki kadrosunda Christopher Einefanthen S. diye bir isme yer vermesi şaşkınlık meydana getirdi. UEFA, resmi sitesinde, Einefanthen'i 30 numara ile Sarı-Kırmızılı takımın forvetleri arasında gösterdi. G.Saray menajeri Cenk Ergun, Christopher Einefanthen S. diye birisinden haberleri olmadığını belirtti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0