MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5591
EURO
34.7092
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TERİM ; TUR İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında karşılaşacakları Benfica maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
"Rakiple sahanın her yerinde mücadele etmek ve her yerinde aynı performansı göstermek gerekiyor." diyen Fatih Terim, "Dezavantajlı bir skorla çıkıyoruz. İlk maçta topun kontrolü bizdeydi. Topu geri kazanma süremiz çok değerli, 7 saniye gibi bir süre. Fiziksel verilere baktığımızda Benfica bizden daha çok mücadele etmiş gibi gözüküyor ama hatırladığım kadarıyla da organize bir atakla da üstümüze gelmediler. Oyunun tamamında bizden daha çok ayakta kaldılar." dedi.

Deneyimli teknik adam, "Sahanın her yerinde aynı, hatta daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Sonuçta artık bir maç daha var diyemiyoruz. Benfica her şeyiyle çok iyi bir takım ama Galatasaray her zaman kazanmak için elinden geleni yapar." ifadelerini kullandı.

Benfica'nın hangi 11'le geleceğini çok da merak etmediğini söyleyen Fatih Terim, "Önemli olan bizim ne yapacağımız, Galatasaray'ın ne yapacağı. Biz, Benfica'yı oyuncularımıza anlattık. Şunu özellikle vurgulamak istiyorum ki Benfica'da hangi oyuncu değişirse değişsin çok da bir şey değişmez. Benfica 2-1 gibi avantajla sahaya çıkacak. 1-0 da bize yetmiyor, çok kolay bir şey değil. Kadrosu daha derin olan daha avantajlı oluyor. Bizim UEFA'dan yediğimiz cezalar sebebiyle kadromuz kısıtlıydı, şimdi daha da kısıtlı. Maçın favorisi Benfica görünüyor ama bizim için de kaybedecek çok bir şey yok. Kazanırsak yolumuza devam ederiz." şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0