MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3656
EURO
34.97
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TFF, UEFA'ya gidiyor!

TFF yöneticisi Aşçıoğlu, Çek maçımız öncesi, bir rakibimizden diğer rakibimizin hocasına gönderilen 'mail'in takipçisi olduklarını açıkladı.
08.10.2015 10:22
TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) yöneticisi Aşçıoğlu, Çek maçımız öncesi, bir rakibimizden diğer rakibimizin hocasına gönderilen ‘mail’in takipçisi olduklarını açıkladı.

Portakallar’ın teknik patronu Blind’in “Vrba’yı sadece tebrik ettim” savunması için “Bu şike gibi bir şey. Niyetin ne olduğu belli” tepkisini gösterdi.

“UEFA’ya yazacağız. Kurullar değerlendirecektir. Olay, ahlaksız bir noktada. Ne yaparlarsa yapsınlar, yolun sonu bizim için zaferdir” dedi.

A Milli Takımımız için kritik haftanın startı verildi. Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası’na gitmek için artık ipler bizim elimizde. Deplasmanda Çek Cumhuriyeti’yle (10 Ekim) ve Konya’da İzlanda (13 Ekim) ile oynayacağımız maçlardan 4 puan çıkarmamız yetiyor. İkili averajda Hollanda’ya olan üstünlüğümüz, bizi, Fransa yolunda play-off oynayabilme aşamasına taşıyor. Haliyle Portakallar bizim hata yapmamızı bekliyor ama ortaya çıktı ki sadece beklemekle de kalmıyor! Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind’in, ilk rakibimiz Çek Cumhuriyeti’nin hocası Pavel Vrba’ya ‘e-mail’ yolladığının ortaya çıkması, büyük sarsıntıya neden oldu. Blind, olayı yalanlayamadı ancak “Finallere katılmayı garantiledikleri için tebrik ettim” demekle yetindi.

“Dersimize çalışıyoruz”
Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu garip olayın peşini bırakmama kararı aldı. Konuyla ilgili olarak BUGÜN’e açıklamalarda bulunan TFF Yöneticisi Yaşar Aşçıoğlu, atacakları adımla ilgili önemli bilgiler verdi. Aşçıoğlu, konuyla ilgili Federasyon olarak hazırlık aşamasında olduklarını belirterek şunları söyledi: "Gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Türkiye Futbol Direktörümüz Fatih Terim hocamız da konuyla ilgili yakın takipte. Dersimize     çalışıyoruz” diye konuştu.

“Büyük bir terbiyesizlik”
TFF idarecisi Aşçıoğlu şöyle devam etti: “Hollanda’nın teknik direktörünün yaptığı bu iş, ahlaksız bir noktada. Oldukça büyük bir terbiyesizlik. Herhalde bunu UEFA ve-veya FIFA’da gerekli kurullar değerlendirecektir. Yazışmalarımız olacak. Ama bu yapılan, kesinlikle şike gibi bir şey!” Blind’in “Ben sadece tebrik ettim” sözünü de değerlendiren Aşçıoğlu “Orada niyetin ne olduğu belli. Ama ne derse desin, ne yaparsa yapsın, yolun sonu Türkiye’nin zaferiyle sonuçlanacaktır. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0