MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5793
EURO
34.764
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Timsah'ta Dany şoku!

Sezon başında Galatasaray'dan Bursaspor'un kadrosuna katılan Dany, yaşadığı sakatlık nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
14.10.2015 17:48
Milli takımlardan dönen Stoch, Dzsudzsak, Mert Günok, Emre Taşdemir çalışmada yer alırken, İzlanda maçında burnuna darbe alan kaptan Serdar Aziz ise yenilenme antrenmanı yaptı. Hollanda'dan ülkesine geçen Çek Tomas Necid ise akşam saatlerinde İstanbul'a oradan da Bursa'ya gelecek ve yarın yapılacak çalışmada yer alacak.

SAĞLAM MİLLİLERİ ALKIŞLATTI

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, çalışma öncesinde futbolcularıyla saha içerisinde toplantı yaptı. Sağlam, milli takımlardan dönen oyuncularını tek tek yanına çağırtarak takım arkadaşlarına alkışlattı.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Bursaspor çalışmalarını daha sonra ısınma ve 5'e 2 yapılan top kapma ile sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekip çalışmanın geri kalan bölümünü Antalyaspor maçına yönelik taktik ağırlıklı gerçekleştirdi. Bursaspor, hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

DANY 3 HAFTA YOK

Dün akşam yapılan antrenmanın son bölümünde sakatlanan Dany, 3 hafta takımdan uzak kalacak. Bugün Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekilen Dany'nin sol arka adalesinde yırtık tespit edildi. Doktorlar Dany'nin 3 hafta takımdan uzak kalacağını açıkladı.

JAPONYA'DAN GAZETECİ GELDİ

Japonya'nın Sport Graphic Number isimli gazetesi yeşil-beyazlı ekipte forma giyen Japon futbolcu Hosoğai'yi izlemek için Özlüce Tesisleri'ne geldi. Antrenmanı izleyen Japon gazeteci daha sonra Hosağai ile röportaj gerçekleştirdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0